Mode

H&M kæmper mod AIDS

- 11/03/2011

Fashion against AIDS er et initiativ, som H&M vægter meget højt ...

Fashion against AIDS er et initiativ som H&M vægter meget højt. Initiativet har til formål at indsamle midler og at skabe opmærksomhed. Dette har H&M valgt at gøre ved at kreere en ny unisex-kollektion i kampen mod AIDS’ navn.

Da H&M’s budskab er, hvor vigtigt det er at dyrke sikker sex og passe på sig selv og sin partner, lige meget om man er hetro eller homo, bor i Danmark eller Afrika, eller om man er pige eller dreng, var det naturligt at kollektionen der havde til opgave at sprede dette budskab skulle være unisex.

H&M’s nye kollektion har et sporty twist og er designet således at tøjet er let at tilpasse til sin egen personlige stil, hvad enten man er dreng eller pige, der er det kun fantasien som sætter grænser. Ærmerne kan smøges op eller lynes af, Taljen kan strammes ind med et bælte og de cool oversize t-shirts kan også bruges som kjoler.

25% af indtægterne fra kollektionen vil gå til HIV/AIDS projekter rundt om i verden, men i særdeleshed vil unge vil glæde af støtten.

Den nye kollektion er at findes i H&M’s divided-afdelinger fra d. 26. april, og så er det tid til at lave en god gammeldags win/win, støt en god sag og udvid samtidig din garderobe, med et nyt fund!