Mode

Gucci udnævner Alessandro Michele som ny kreativ direktør

- 22/01/2015

Spekulationerne over hvem der skulle overtage Frida Gianninis post som kreativ direktør for Gucci, har floreret længe. Nu bekræfter Gucci, at de har fundet en afløser - og endda indenfor egne rækker! Det er nemlig chefdesigner for Gucci accessories, Alessandro Michele, der skal overtage den berømte plads efter Frida Giannini.

Det italienske modehus Gucci har netop bekræftet, at de har fundet afløseren til modehusets tidligere kreative direktør, Frida Giannini. Det bliver en af Gucci’s egne, der skal overtage den eftertragtede post som kreativ direktør. Det er nemlig Guccis accessories designer, 42-årige Alessandro Michele, der skal afløse Frida Giannini.

Se også: Slurp… David Beckham poserer for H&M!

Alessandro Michele vil præsentere sin første womanswear kollektion til Milano Fashion Week den 25. februar, men har allerede repræsenteret det ikoniske modehus Guccis Menswear kollektion Fall Winter 2015/2016 ved et stort show i Milano i starten af januar. Showet blev afsluttet på fineste vis, hvor Alessandro og resten af design-teamet blev hyldet på scenen. 

Se også: Se John Gallianos første kollektion for Margiela

Alessandro har tidligere arbejdet med Frida Giannini som accessories designer hos Fendi og gjorde sin første entré hos Gucci i 2002. Alessandro er derfor en garvet designer, der har mange års erfaring med den italienske modegigant. 

Administrerende direktør for Gucci, Marco Bizzari, er meget tilfreds med beslutningen: “Alessandro Michele er blevet valgt som kreativ direktør for Gucci, fordi han har nogle meget nutidige visioner for brandet, som nu skal vækkes til live”.

Se også: Cara Delevingne som herremodel for DKNY

Vi har samlet en masse billeder fra Guccis Menswear Fall Winter 2015/2016 show, hvor du kan lade dig inpirere af de nye tendenser fra det ikoniske modehus.

… Og hvis Alessandros kvindekollektion er i stil med herrekollektionen, kan det kun blive godt! Er vi de eneste, der glæder os til showet den 25. februar i Milano? Næppe.

Pssst… Sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare!