Mode

Gigi Hadid for Topshop: Se kampagnevideoen

- 17/08/2015

I sidste måned kunne vi afsløre, at topmodellen, Gigi Hadid, er Topshops nye AW15 kampagnemodel. Nu kan du se kampagnevideoen med den smukke unge kvinde i front. Se videoen og læs et interview med Gigi, hvor hun fortæller om sin stil, om at være med i Taylor Swifts musikvideo og om sin kærlighed til Instagram.

For ikke mange uger siden kunne vi på ELLE afsløre, at Gigi Hadid er Topshops nye ansigt for deres AW15 kampagne. 

Se også: &Other Stories lancerer kampagne med transkønnede modeller 

Nu har Topshop udgivet den dertilhørende kampagnevideo. Filmen viser hurtige snaps af Gigi under fotoskydningen af kollektionen, mens franske beats kører som soundtrack. Tjek videoen ud lige her, og læs et interview med Gigi, hvor hun fortæller, hvordan det er at være kampagnepige, om mulighederne for modeller i 2015 og om at have det komfortabelt i sit tøj.

 

 

Se også: Dagens drømmekøb…Alexa nederdel

Hvordan føles det at være kampagnepige for Topshop?

Det er 100 % cool. Jeg elsker Topshop. Jeg er den største fan, fordi det virker aldrig tvungen eller poseret – hvilket, jeg tror, er meget min egen stil.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg kan godt lide at være casual chic, fordi jeg skal have det komfortabelt, men jeg kan også godt lide at være med på moden. Mit afterparty look til Met Ball var en Versace minikjole med Adidas sneakers – jeg kan godt lide at mixe det glamourøse med det afslappede.

Hvordan var det at være med i Taylor Swifts ’Bad Blood’ video?

Det var episk! Jeg har aldrig været på så stor en produktion. Det som folk ikke forstår er, hvor stort det var, at ingen af kulisserne var falske, det var virkelige scener – så den indsats, som Taylor og Joseph har gjort for at det skulle ligne en ægte badass træningslejr for hemmelige agenter, er virkelig. Det var ligesom Hunger Games med supermodeller.

Du er også en del af Instagram–generationen. Hvad er det, du og dine venner elsker så meget ved det?

Det handler om at kunne få indsigt i en verden, som man normalt ikke ville kunne opleve. Jeg kan godt lide at følge graffitikunstnere og musikere, fordi det giver mig ny indsigt. Det handler ikke om kendte og ikke-kendte – en af mine bedste venners søster rejser hele verden rundt for at redde hvaler, og hun poster undervandsbilleder hver dag – og  hun er ikke en celebrity, men det er så cool. Det er sejt at arbejde i en generation, hvor vi har det værktøj.

Hvad tror du er forskellen på at være model i 2015, sammenlignet med 90’ernes supermodeller?

Jeg har hørt fra en masse mennesker i industrien, at supermodellen kommer tilbage, hvilket er super spændende for mig. I lang tid har man kunne lægge mærke til en pige i en enkelt sæson, og derefter ville man ikke rigtig høre om hende mere. Nu kan modeller skabe fanskarer, som følger dem rundt omkring.

Se også: Simply Chocolate lancerer tre nye proteinbarer

Se hele kollektionen for Topshop AW15 med Gigi i galleriet.

Psst…brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem billederne.