Mode

Gigi Hadid lancerer capsule collection for Tommy Hilfiger

- 17/12/2015

Tommy Hilfiger har netop præsenteret 2015's ultimative-girl, Gigi Hadid, som ny ambassadør for mærket. I den anledning lancerer Gigi Hadid sin første capsule collection, der er kreeret i samarbejde med Tommy Hilfiger.

 

2015’s absolutte it-girl, Gigi Hadid, slutter sig til den imponerende liste af skuespillere, topmodeller og sangerinder, der gennem tiden har været en ‘Tommy Girl’ for Tommy Hilfiger (læs: Beyoncé, Kate Hudson, Charlotte Gainsbourg, Naomi Campbell, Naomi Watts og Alexa Chung).

 

Tommy Hilfiger har nemlig netop offentliggjort, at Gigi Hadi er mærkets nye ambassadør fra efteråret 2016.

 

Som en del af partnerskabet er Gigi Hadid også gået sammen med den ikoniske amerikanske designer, Tommy Hilfiger, for at lancere sin første capsule kollektion. Kollektionen, som bliver lanceret i efteråret 2016, vil omfatte sportstøj, fodtøj og tilbehør, herunder ure og solbriller og en parfume – alt sammen til kvinder.

 

Se også: Gigi Hadid – pigen, alle taler om i 2015

 

Tommy Hilfiger er mere end begejstret for samarbejdet:

 

“Jeg har kendt Gigi og hendes familie i mange år, og det har været fantastisk at se hende vokse op og blive til en af verdens bedste modeller og mest fulgte trendsættere i modeverden,” udtaler Tommy Hilfiger. “Gigi har gået model i vores shows, og vi synes nu, det er særdeles spændende at fortsætte samarbejdet med hende som det nye ansigt for både tøj og dufte fra Tommy Hilfiger. Hun er indbegrebet af nutidens “Tommy Girl” – hun har en tiltrækkende og skinnende personlighed, hun er altid optimistisk, og hendes stil er selvsikker, ubesværet og cool,” lyder det fra den amerikanske designer.

Foto: Tommy Hilfiger

Og selvom Gigi Hadid har haft et hæsblæsende 2015 med det ene højdepunkt efter det andet, så er samarbejdet med Tommy Hilfiger en særlig stor mulighed for den unge topmodel:

 

“Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive bedt om at designe en capsule kollektion, så det er stadig lidt ligesom en drøm, at Tommy henvendte sig til mig vedrørende et samarbejde. “eg holder oprigtigt meget af hans virksomhed, og jeg har været fan af den hele mit liv. Tommy er desuden den mest ukomplicerede og sjove person, jeg har arbejdet sammen med. Jeg har altid set op til hans brand, kampagner og designstil. Jeg synes, vores kollektion er en fejring af den ikoniske Tommy-livsstil, og den blander lidt af alt: der er de hippe/elegante stilarter, der er sporty streetwear, og stilarter, der er drengepige-agtige med en tendens til det pigede. Alle vil finde en del af kollektionen at holde af.”

 

Gigi Hadid x Tommy Hilfiger capsule kollektionen vil blive solgt fra efteråret 2016 i Tommy Hilfiger-butikker i hele verden, gennem udvalgte wholesale-partnere og online på tommy.com.

 

Se også: Gigi Hadid er spottet i dansk design

 

Kan du (heller) ikke få nok af skønne Gigi? Se alle de højdepunkter, der indtil videre, har gjort Gigi Hadid, til dette års absolutte it-girl ved de internationale modeuger 2015 i galleriet!

 

… Som vi plejer at sige på ELLE-redaktionen: Where Gigi goes, we follow…