Mode

Eventyrligt 3D julevindue hos ILLUM

- 17/11/2015

ILLUM i København har gennemgået en større ombygning og har åbnet op for et helt nyt og meget luksuriøst sortiment. Og nu topper de ekstravagancen med et spektakulært 3D juleshow i vinduerne!

I weekenden løftede ILLUM sløret for nogle af Københavns mest spektakulære julevinduer, da deres eventyrlige 3D show blev indviet i alle vinduerne på Strøget.

Gennem årene har ILLUM stået for nogle af de mest gennemførte julevinduer i København, og i år er ambitionen at tage konceptet til et helt nyt niveau i en kombination af akitektur, animation og teknologi. 

“Med dette års julevindue har vi ønsket at give de forbipasserende en oplevelse. Vi har ønsket at skabe en helt anderledes form for udstilling, som nærmere skal ses som en kunstinstallation midt i København,” udtaler Jeanette Aaen, Managing Director i ILLUM.

Læs også: 90-års jubilæum: B&O fejres med sin hidtil mest innovative højtaler

Så kig forbi og se den fine 3D juleudstilling, som kører frem til den 26. december, og smut indenfor, hvor blandt andet Céline har åbnet butik, og hvor en spritny skoafdeling på 800 m2 byder på mere end 50 førende internationale skobrands som Aquazzura, Gianvito Rossi, Jimmy Choo og Nicholas Kirkwood. Alt i alt kan du glæde dig til hele 4000 m2 nyt, eksklusivt og internationalt mode- og skounivers.

Det bliver en fest at shoppe julegaver i år!