Mode

Eventyrlige håropsætninger til Alexander McQueen A/W16-show

- 22/02/2016

I går aftes kunne man en sjælden gang opleve Alexander McQueen's show til London Fashion Week, i stedet for i de vante omgivelser i Paris, og det en magisk og mageløs stemning, der prægede både stemningen på catwalken, selve kollektionen og især de smukke håropsætninger.

London Fashion Week er i fuld gang og i går aftes, var det Alexander McQueens A/W16-show, der stod øverst på programmet, og det var især håropsætningerne, der vakte opsigt.

Normalt plejer Alexander McQueen at være repræsenteret under Paris Fashion Week, men grundet chefdesignerens graviditet, rykkede de, i denne sæson, deres show til London. 

Alexander McQueens chefdesigner, Sarah Burton, kunne fremvise en kollektion, der havde fokus på nattens mangfoldige univers, der svinger mellem drømme og virkelighed. 

Ifølge Vogue besår kollektionen af Sarah Burtons mest romantiske designs til dato, og henvender sig både til nattelivet og den røde løber.

De eventyrliste håropsætninger var en stor del af modellernes styling i går aftes, og bestod både af sten, spænder og bånd. Denne tendens er tidligere set hos Erdem og Prada, og skaber et magisk og eventyrligt look, som klædte Alexander McQueen A/W16-kollektionen ganske fortræffeligt. 

Læs også: Set på Instagram: New York Fashion Week

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal Christiansen, der oplevede Alexander McQueens A/W16-show på helt tæt hånd, siger: 

”Paris var for en enkelt sæson skiftet ud med London, da chefdesigner Sarah Burton viste modehuset Alexander McQueens kollektion søndag aften under London Fashion Week. Og hun skuffede ikke sit hjemmepublikum (eller os andre …). Det var magisk, mageløst og meget McQueensk med übersensuelle og florlette kjoler med skulder- og hoftekig, med volanter, pailetter og applikationer, frakker med smukke print, pelsdetaljer og rå besætninger eller lange slanke bukser med ankelremme. Og så har vi slet ikke nævnt de fuldstændig fantastiske håropsætninger som skulle Askepot til bal igen (eller rettere: prinsen fik vist lokket hende i lagnerne denne gang …)!”

Klik dig igennem galleriet, hvor vi har samlet nogle af billederne fra gårsdagens modeshow, og oplev den fine Alexander McQueen A/W16 kollektion, samt de smukke håropsætninger.

Psst… brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem billederne.