Mode

ELLEs juninummer er på gaden: Det kan du se frem til

- 25/05/2022

Fra sexede historier og masser af erfaringer om sex og lyst til sensuel sommermode og frække anbefalinger. Se her, hvad du kan dykke ned i i det nye ELLE.

I ELLEs juninummer handler det om sex – og masser af den. Både den sex, vi deler med andre og den, vi har med os selv.

Det handler blandt andet om lyst, liderlighed, orgasmer og om at tage ejerskab, når journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, skuespillerne Safina Niviaaluk Coster-Waldau, Filippa Navarana Coster-Waldau og fire andre kvinder fortæller, hvad de har lært om sex.

K for knald. K for klitoris. Og ikke mindst K for kærlighed. Forfatter Johanne Bille tager dig med gennem seksualitetens store alfabet, mens du af bogaktuelle kulturjournalist Ditte Giese får en historie om kærlighedslivet fra første til sidste knald.

Du får også 10 sexede sommeranbefalinger til bøger og podcasts, hvor kvaliteten er ligeså høj, som undertonerne er lumre. Vi har også fundet 10 forskellige stykker legetøj, der både tilfredsstiller din krop og din æstetiske sans.

Og så finder du selvfølgelig masser af sommerens bedste mode med inspirerende modeserier, sensuelt badetøj, kjoler med cutouts, chunky sandaler og meget, meget mere til de lune og solrige dage.

Det, og meget mere, kan du glæde dig til i det nye ELLE, der er på hylderne fra i morgen.