Mode

ELLE Marts // Nyt magasin på gaden!

- 02/02/2015

Dyrk din indre diva! Denne måneds tema står på glam-faktor, høje hæle og hverdagsdivaerne, som sætter lidt mere glam på hverdagen, og du kan med garanti blive inspireret. Vi giver dig samtidig ELLE Decoration med oven i, Danmarks internationale interiørmagasin...

I marts-udgaven af ELLE skruer vi helt op for glam-faktoren! Tænk høje hæle, Hollywoodstjerner som Sophia Loren og Mia Wasikowska, silkepyjamasser og champagne til frokost, for livet er til for at leves 24/7!

Læs også: Vinderne af Modeblogprisen 2015

Vi har mødt en række danske hverdagsdivaer, der med garanti kan inspirere dig til (lidt mere) glam i hverdagen, og hvis ikke, så bringer vi også en guide med alt det, der gør din garderobe lidt mere lækker – fra blondeundertøj til blød kashmir og de perfekte høje hæle. Apropos glam, så er årets Oscaruddeling lige om hjørnet, og det fejrer vi med et tilbageblik på de uforglemmelige øjeblikke og alle to die for-kjolerne. Det er også i månedens nummer, du finder hårguiden til frisuren, alle vil have, og som er nem at lave.

Læs også: Cecilies & Mies modeugedagbog fra CPHFW

Vi har selvfølgelig også fundet masser af sæsonens musthaves – bukser med vidde, bucket bags og lækre skjorter. Glæd dig også til at se hvilke 15 produkter, der er helt uundværlige i år, når vi afslører vinderne af ELLE International Beauty Awards, og til at dykke ned i moderedaktionens guide til Milano! Og er du med på selfie trenden, så vil du nok ikke læse Uffes klumme denne måned … så er du advaret!

Psst … Med martsnummeret får du desuden det helt nye ELLE Decoration med gratis!

Se TV-spottet på martsudgaven af ELLE her: