Annonce

Vinderinterview med Barbara Gullstein

- 14/05/2018

Kategorien 'Årets stylist er tidligere blevet vundet af stilsikre kvinder, der har et helt unikt øje for sammensætninger, og derfor er det en af de særligt eftertragtede priser til ELLE Style Awards. I år gik prisen til Barbara Gullstein, som på alle måder har gjort sig bemærket på de glittede sider i magasinerne, og som derfor på alle måder kan betegnes som en værdig modtager af prisen som årets stylist...

Torsdag den 3. maj inviterede ELLE-redaktionen hele den danske modebranche, kendisser samt alle vores mest modeinteresserede læsere indenfor i DR Koncerthuset til ELLE Style Awards 2018.

En aften, der på alle måde stod i discoens tegn med alt, hvad der dertil hører neonlys, retro-rytmer, pangfarver og glimmer. Og det var lige fra at ELLE redaktionen ankom på den røde løber med hele deres oppakning i disco-stylede Samsonite-kufferter til alle aftenens VIP-gæster til valget af disco-inspirerede outfits på den røde løber og scenes opbygning. Med andre ord; der var disco i alle afskygninger, hvilket naturligvis satte gang i festen på fuldstændig magisk vis. 

En af de vigtige priser, ‘Årets Stylist’, blev præsenteret i samarbejde med Samsonite og blev et af aftenens mest underholdende indslag: det var nemlig den dynamiske værtsduo fra ELLE Style Awards 2017, Signe Lindkvist og Oh Land, der overrakte prisen – hvilket indbefattede at Signe Lindkvist kom anstigende på scenen iført intent mindre end disco-kulge og endte med at blive hejst højt op over scenen og kaste disco-glans over hele salen. Sikken et syn!

Prisen ‘Årets stylist’ fokuserer på danske stylister, der forstår at formidle sæsonens nyeste trends på en brugbar og tilgængelig måde og samtidig udviser en stor forståelse for modens historie. De nominerede har udmærket sig i 2017 ved styling af mode- og beauty-serier, modeshows, kampagner og lignende.

De nominerede var i år Barbara Gullstein, Kathrine Agger og Stephanie Gundelach – og det blev stylist Barbara, som løb med den fine pris.  

Du var nomineret i 2016, men måtte gå hjem uden statuette. Hvordan føles det at hive trofæet hjem i aften?

”Det føles som en ud af en, fordi jeg var ikke med til festen sidste gang, hvor jeg lige havde født en lille pige. Det føles fantastisk”!

Har du et godt disco stylingtip?

”Hvis man ikke tør at gå all in på discokuglen som Signe (Lindkvist, red.) gjorde i aften, så kan accessories gøre rigtig meget for ens disco-outfit.”

Nanna og Signe, I var værtinder sidste år. Hvorfor er det vigtigt for jer at være med til at hylde den danske modebranche?

”Nanna: Ligesom det er vigtigt at fejre alle andre brancher, er det også vigtigt at fejre modebranchen. Og fordi modebranchen er ekstra flamboyant og farverig og udtryksfuld er det jo bare en sjovere firmafest end alle mulige andre.”

Årets stylist blev præsenteret i samarbejde med årets sponsor Samsonite, som foruden at være en del af årets VIP-middag, hvor alle gæster fik et specialdesignet Samsonite kuffert-tag i ELLE Style Awards disc-printet med hjem, naturligvis også var en integreret del af aftenens store modeshow, som sidste års vinder af kategorien Årets Stylist, Melanie Buchhave, havde stylet. Her bar udvalgte modeller seje kufferter og tasker fra Samsonite – og du kan se eller gense alle de smarte style si galleriet nedenfor.