Annonce

Vind en ‘Savannah’-armring fra Georg Jensen (Afsluttet)

- 28/04/2017

Med under en måned til årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, den 23. maj i DR Koncerthuset er nedtællingen for alvor begyndt. Georg Jensen er sponsor på årets ELLE Style Awards, og derfor kan du vinde en 'Savannah'-armring med den smukkeste blå ædelsten fra Georg Jensen til 4.800 kroner...

Det danske smykkebrand Georg Jensen er sponsor til årets ELLE Style Awards, og i anledningen af, at den store aften nærmer sig med hastige skridt, udlodder vi i samarbejde med Georg Jensen den fineste ‘Savannah’-armring.

Armringen er en del af Georg Jensens ‘Savannah’-kollektion, som kombinerer smukt slebne ædelsten med Vivianna Torun Bülow-Hübes klassiske og rene form i selve armringen.

‘Savannah’-armringen, som vi udlodder her, har den smukkeste blå topas, hvor den kalejdoskopiske effekt, der opstår, når lyset rammer smykkerne, giver armringen det fineste look af moderne elegance. Den blå topas er et symbol på kærlighed og hengivenhed, og siges at gøre en person endnu sødere – og hvem vil ikke gerne bære rundt på et så fint symbol? 

‘Savannah’-armringen har en værdi af 4.800 kroner, og det eneste du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor.

Vi finder en vinder den 15. maj 2017, og vinderen får direkte besked. 

Du kan se ELLEs konkurrencebetingelser lige HER.

Good luck!

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået dirkete besked.

Psst… Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet til ELLE Style Awards, kan du nå det endnu – køb billet på ELLE.dk/billet