Annonce

Se alle vinderne fra ELLE Style Awards 2018 fejre priserne backstage

- 04/05/2018

Til ELLE Style Awards 2018 tog festen helt nye højder - også backstage, hvor vinderne gav deres sejr gas med store grin og masser af champagne! Se alle vinderne i deres Moët Moment her

Til ELLE Style Awards 2018 tog festen helt nye højder – både på scenen med DJ, farevde disco-lys, club-agtigt dansegulv, letpåklædte bust boys der sørgede for kølig champagne-servering under hele showet, quirky roller girls og enhjørning-stylede ponyer. What a night! Men det var ikke kun på scenen, at festen udspillede sig, men så sandelig også backstage, hvor vinderne gav deres sejr gas med store grin og masser af champagne fra Moët & Chandon. 

Ikke nok med at vinderne – og alle de nominerede og gæsterne i øvrigt nød godt af de forførende bobler, der blev skænket showet i gennem af bust boys, der var som taget ud af Studio54 i korte shorts, bar overkrop og tennissokker, kunne aftenens 16 vindere også gå hjem med en magnum Brut Imperial Champagne fra Moët & Chandon med deres vinderkategori skrevet i guld over etiketten. Med andre ord: en noget af et trofæ! 

I videoen nedenfor kan du se alle vinderne fejre deres Moët Moment backstage lige efter de har fået overrakt statuetten og deres Moët & Chandon champagne på scenen – vi lover, at du kommer i godt humør! 

… og det var ikke kun vinderne backstage og VIP gæsterne i salen, der fik smag for Moët & Chandon da ELLE Style Awards 2018 bragede gennem DR Koncerthuset den 3. maj. Champagne er nemlig en af de få drikke, der passer til hvert tidspunkt på dagen, og derfor kunne ELLE allerede fra morgenstunden tage hul på festen med mini Moët-champagner da turen gik fra L’Oréal Paris’ beauty lounge på SP34, hvor ELLE var blevet stylet, til Koncerthuset. Herfra ventede Moët & Chandon med en hel hær af friske fyre, der i nonchelante antræk og solbriller serverede iskolde mini-champagner – og for de rigtig friske, var der sågar en selfie-stand fra Moët & Chandon, hvor man kunne optage sjove videoer. Se resultaterne på #ELLExMoëtMoment.

Men tilbage til vinderne… For selvom rammerne er vigtige, er det jo dem, der vinder, der er festens omdrejningspunkt! 

Hvis du vil have det fulde overblik over alle vinderne til ELLE Style Awards 2018, har vi samlet dem i galleriet nedenfor. Psst … På mobilen kan du swipe!