Annonce

Sådan får du værtinde Mette Lindbergs disco-look

- 09/05/2018

Mette Lindberg var vært til ELLE Style Awards 2018. Vi har taget en snak med L’Oréal Paris’ key makeupartist Sine Ginsborg om hvordan hun skabte værtindens makeuplook, som var inspireret af Studio54 ikonet Debbie Harry.

På den røde løber noterede modebossen det selv: Mette Lindberg er Danmarks og nutidens svar på Debbie Harry: 1970ér-ikonet med den blonde page, der huserede på Studio54’s farvede discogulve.

Ikke nok med at værtinden til ELLE Style Awards 2018 ligner en disco-dronning, har hun også personligheden og den festlige sjæl der hører de forgange tider til, med sig. Blandt andet har hun fortalt, at hun sjældent går til fest uden at have mindst én af sine transportable disco-kugler med sig, hvilket hun også demonstrerede fra scenen under showet den 3. maj i DR Koncerthuste, hvor den sprudlende værtinde placerede sin medbragte mini-disckugle på scenen foran sig for at gøre stemningen ekstra festlig. 

Lige som Mettes tre outfits undervejs i showet, der var skabt af de tre nominerede designere; Julie Fagerholt, Anne-Dorthe Larsen og Stine Goya, afspejlede Mettes makeup også de glade 1970’ere og den ‘glam’ der er så sigende for æraen. 

Vi har talt med L’Oréal Paris’ mey makeupartist Sine Ginsborg om Mettes discolook: 

”Vi valgte et mere råt look til Mette end hun normalt plejer at have. Hendes hud blev lavet så lys og perfekt som overhoved muligt. Og for at give hende lidt varme i kinderne, brugt jeg en smule contouring med den nye bronzer, Back to Bronze. Herefter fik Mettes bryn definition og fylde med Brow Artist Xpert og Brow Artist Plumper,” forklarer Sine Ginsborg.

”På øjnene blev der først lagt en tynd liner. Herefter en brunlig øjenskygge fra en af de nye La Petite paletter. Og så kun ganske lidt øjenskygge, for det var vigtigt at øjenskyggen ikke tog fokus fra Mettes kunstige vipper,” uddyber Sine.

Ingen fest uden glitter!

For at fuldende disko-looket måtte der naturligvis glimmer til: ”Jeg afsluttede øjnene med NYX Professional Makeup Face & Body glitter, som blev lagt ovenpå den brune øjenskygge, så det egentlig bare virkede som om at det var en del af øjenskyggen.”

På læberne havde Sine valgt en orange, koral-farvet læbestift for at varme looket op og give liv til hele ansigtet.

Sine Ginsborgs tips til at genskabe looket derhjemme:

Brug en brun nuance på lågene sammen med den sorte tynde liner. For et mere naturlig look, brug flere lag mascara i stedet for at sætte kunstige vipper på. Du kan også duppe lidt læbestift på læberne og på kinderne for at skabe et fint helhedsindtryk.
Hvis du ikke er så god til at bruge øjenskygge, kan du med fordel bruge glimmeren alene. Drys forsigtigt lidt glimmer ud på en kleenex og dup på øjnene med fingrene.

I galleriet har vi samlet de produkter, der skal til for at skabe looket.