Annonce

“Når en girlboss går til bal”

- 27/05/2017

Når DJ, stylist og yogi, Maria Barfod, går til fest, sørger hun for at mixe elementer fra drengenes klædeskab og pigernes beauty box. Og mangler hun inspiration, tænker hun bare: Hvad ville Rihanna gøre? Vi tog en beautysnak med Maria Barfod inden årets ELLE Style Awards 2017...

Du kender garanteret Maria Barfod som en af Københavns sejeste kvindelige DJs, og derfor var hun selvfølgelig også en af de VIP-gæster, der var inviteret til årets ELLE Style Awards den 23. maj 2017. 

Og når Maria Barfod går til fest, sørger hun for at mixe elementer fra drengenes klædeskab og pigernes beauty box, og hvis hun mangler inspiration, tænker hun bare: Hvad ville Rihanna gøre? 

Vi fangede Maria Barfod, da hun blev smukkeseret fra top til tå af i L’Oréal Paris’ beautylounge til en lille snak om aftenens beautylook, bedste ‘dagen derpå’ tip og all-time festtip… 

Hvordan vil du beskrive dit look?

Uanset om det er dag eller aften, klæder jeg mig oftest i et mix af drenget og feminint. Jeg er ikke god til at holde mig til en stil. Har jeg kjole på er det med flade sko, og har jeg bukser på er det med en stram top som viser min talje og små bryster. Det er også det, jeg har gjort i aften, hvor min kjole lidt er et sats. Mulberry har været så elskværdige at sende mig en kjole og habit jakke direkte fra catwalken. Men da der er rift om sættet, fik jeg det først dagen før den store aften. Så måtte jeg bare krydse fingre for, at jeg kunne klemme min popo ned i den. Det er en nålestribet sag, stram med flæser forneden, som er det feminine touch og så med en oversize habit jakke over i samme materiale. Prøver at gå efter GIRLBOSS looket.

Temaet for årets ELLE Style Awards er CabarELLE. Har du ofte et særligt tema i tankerne når du styler dine outfits og vælger makeup?

Ja, der må meget gerne være en rød tråd, ellers bliver jeg utilpas. Tit og ofte så forstiller jeg mig, at jeg er en person, helst Rihanna, og så klæder mig ud fra det… haha…

Hvordan adskiller dit festtøj sig fra dit hverdagstøj?

Makeup, hår og sko. Jeg synes ikke, at vi er gode nok til at give den gas, når vi går ud i Danmark når det gælder tøjet, og jeg er nok lidt selv faldet i samme fælde. Men jeg har som regel altid en hæl på og skruer op for makeuppen. Og så sætter jeg mit hår. Det er jeg ikke så god til i hverdagen for mit hår meget tykt og det skal tit bare gå hurtigt.

Hvad er forskellen på din hverdags- og din fest makeup?

Jeg har næsten en fast rutine med min makeup. Først BB Cream eller en let foundation, efterfulgt af  bryn mascara, blush og noget fugt til læberne. Det er det. Men jeg har også lidt fået lidt snyde-hjælp, ligesom i tv-køkkenet: jeg får lavet vipper hos Lashlady hver 3. uge og mine bryn, hair strokes, er lavet af Maiken Mathilde hos Frisør KOAS på Vesterbro, hvor jeg kommer alt for tit til tjek up med mit kæmpe garn. Når jeg skal ud er det samme base men med mere shine og så er der enten en læbe på eller lidt ekstra liner.

Dine date til aftenens fest er også dit ”girl squad.” Hvad er de bedste kvaliteter ved Hanni og Christel?

Ærlighed, grin og fortrolighed.

Hvad er dit favoritprodukt fra L’Oréal Paris?

Der er mange, men skal jeg nævne tre er det: Glam Beige Healthy Glow, Lumi Magique Highlighter og Volume Million Lashes Mascara.

Hvad er dit bedste festtip?

Mærk musikken og dans så grimt.

Og dit bedste ’dagen derpå’ tip?

VAND VAND VAND – men det er vist ingen nyhed. Og så søvn. Så basic som det kan blive.

5 hurtige til Maria Barfod:

Champagne eller Gin Tonic?  Gin Tonic

Læbestift eller neglelak?  Læbestift

Nude eller rød?  Rød

Kort eller lang kjole?  Kort kjole

Stiletter eller sneakers?  Jeg ville helst sige stiletter, men eftersom jeg har alt for mange af de andre, må jeg nok sige sneakers.

 

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Genskab Maria Barfods ELLE Style Awards 2017-look

Hud: Glam Beige Foundation // True Match Minerals // Glam Bronze Healthy Glow, 01 // True Match Highlight Liquid, Icy Glow og Golden Glow // True Match Highlight Powder, Icy Glow

Øjne: Brow Artist Genius Kit // Brow Artist Plumper, Transparent // La Palette Nude, Beige, Øjenskyggepalette // Infallible Blush Paint, Amber // Volume Million Lashes So Couture

Læber: Sexy Balm, 101 We Wear Pink // Negle: // Le Vernis L’Huile, 114 Nude Mademoiselle