Annonce

“Jeg vil gerne skille mig ud”

- 26/06/2017

Blogger og tidligere modeassistent på ELLE, Maria Jernov, keder sig ikke. En voksende YouTube-kanal, en spirende skuespil karriere og dansk ambassadør for L’Oréal Paris. Til ELLE Style Awards valgte hun et look, der matcher hendes modige temperament.

Maria Jernov er kendt for altid at gå i farver – og aldrig sort, og det finurlige look som er hendes signatur sniger sig naturligvis også ind, når der er festmakeup på menuen. 

Den fareverige og altid smilende blogger er kendt på Instagram for sit naturlige skønhedslook, med de blødt-krøllede røde lokker og de karakterfulde fregner, som også står frem i Marias festmakeup, men som udgangspunkt skelner hun ikke så meget mellem hverdag og fest i makeuppen. Det hele kommer an på det samlede look, og til årets ELLE Style Awards, hvor temaet var ‘CabarELLE’ var det det romantiske og stærke refencerm, der var i centrum for Marias beautylook. 

Hvordan vil du beskrive dit look?
Et ord: modigt! Jeg ønskede at skille mig ud. Som Golden Girl for L’Oréal Paris føler jeg, det er vigtigt at vise sig fra en modig og kreativ side, det må ikke blive for kedeligt. Mit look til årets ELLE Style Awards var skabt ud fra kjolen som jeg fandt online på et second hand site. Da jeg så den måtte jeg bare eje den og den har dannet rammen om resten af mit udtryk. Stærk pink er normalt ikke en farve, jeg klæder mig i, så jeg har set stylingprocessen som en udfordring. Makeuppen var inspireret af Cecilie Bahnsens show makeup under Copenhagen Fashion Week, men tilpasset mine egne favorit tendenser. Romantisk men stærk – lige som jeg kan lide det! 

Temaet for årets ELLE Style Awards var CabarELLE. Har du ofte et særligt tema i tankerne når du styler dine outfits og vælger makeup?
Jeg går mere op i at tilpasse farverne til eventen, end jeg gå op i temaet. Selvfølgelig er det godt at have temaet i baghovedet, men for mig er farverne det vigtigste. Det gælder også for makeuppen. Det ville være så ærgerligt at komme til en fest, hvor alt var sart pink og så have satset hele butikken på turkis.

Hvordan adskiller dit festtøj sig fra dit hverdagstøj?
Det er nok mit fodtøj, som adskiller sig mest. Du ser mig sjældent i høje hæle til hverdag. Jeg går rigtig meget, så jeg har det bedst i sneakers. Men man ved aldrig med mig: Jeg kan troppe op i det meste uanset, om det er hverdag eller fest.

Hvad er forskellen på din hverdags- og din festmakeup?
Ærligt? Ingen. Jeg har meget sjældent det samme look i lang tid og elsker at bruge tid på at opdage nye looks. Jeg kan have røde læber og en stærk eyeliner på mandag, eller kom til fest lørdag med stærk blush og ingen mascara. Jeg planlægger min makeup ud fra den specifikke dag eller anledningen og ikke ud fra om det er hverdag eller fest.  

Hvad er de bedste egenskaber ved din ’date,’ Laura, der blogger på Couturekulten?
Laura er intet mindre end verdens sjoveste partner in crime. Vi hænger efterhånden sammen som to stykker knækbrød med et godt lag smør i mellem. ELLE Style Awards ville slet ikke være det samme for mig, hvis hun ikke var ved min side, og der ville være alt for meget, som jeg skulle fortælle hende bagefter. Det ville blive en meeeeget lang telefon samtale.  

Hvad er dit favoritprodukt fra L’Oréal Paris?
Som Golden Girl for L’Oréal Paris er jeg så heldig, at jeg får lov til at prøve nærmest alle de produkter, jeg har lyst til, og jeg har efterhånden været igennem en del. Jeg kan dog for øjeblikket ikke leve uden de nye Color Riche Matte læbestifter eller Infallible Gel Crayon eyeliner i brun. Men mit favorit produkt er helt klart Volume Million Lashes Fatale mascara – der er intet, som slår den!

Foto: Lasse Bak Mejlvang

5 hurtige:

Champagne eller Gin Tonic? – Champagne
Læbestift eller neglelak? – Læbestift
Nude eller rød? – RØD!
Kort eller lang kjole? – Kort
Stiletter eller sneakers? – Sneakers

Genskab Marias beautylook fra L’Oréal Paris: 

Hud: Nude Magique Cushion // Glam Beige Foundation // La Touche Magique Concealer // True Match Minerals // True Match Highlight, Icy Glow // Infallible Fixing Mist // La Palette Lips, Nude, brugt som blush på kinderne

Øjne: Brow Artist Genius Kit // Brow Artist Plumper, Transparent // La Palette Nude, Beige, øjenskyggepalette // Super Liner Blackbuster // Infallible Gel Crayon, 01 Back to Black // Mega Volume Miss Baby Roll