Annonce

“Jeg ejer intet sort, og derfor passer alting sammen”

- 26/06/2017

Blogger på Rock Paper Dresses Cathrine Wichmann ejer ikke sort tøj. Derfor giver det god mening, at festlooket ligner en pose smukke blandede holdkæft-bolsje, og at der altid er læbestift i spil – også på en hverdag.

Du kender garanteret Cathrine Widunok Wichmand fra bloggen rockpaperdresses.com, hvor hun hver dag deler farverige billeder og tanker fra sin hverdag.
 

Da årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, løb af stablen var Cathrine en af aftenens VIP-gæsterne, og derfor var hun også forbi L’Oréal Paris’ Beauty Lounge et par timer før festen gik i gang.

 

Vi fangede den søde blogger et par timer før det gik løs til en snak om at have en garderobe, der udelukkende består af farverige tøj og hvordan hun dresser op – både til hverdag og til fest. 

 

Hvordan vil du beskrive dit look?

Som en stor slikpose! Jeg elsker farver og går aldrig i andet, og nu ville jeg hylde min yndlingsmåned på året, maj, med masser af forårssarte farver. Den lysegule kjole, den lyserøde ring. Og fordi jeg er gået efter et stramt cocktaillook, har jeg valgt at mit hår skal være afslappet med bølger.

 

Temaet for årets ELLE Style Awards er CabarELLE. Har du ofte et særligt tema i tankerne når du styler dine outfits og vælger makeup?

Jeg er super lystbetonet og beslutter ofte lidt tilfældigt, hvad jeg tager på. Jeg griber ud efter en kjole eller et par bukser i skabet og så en bluse. Og fordi jeg slet ikke ejer sort, synes jeg på mange måder, at alt passer sammen. Min makeup kører jeg meget på rutinen – det skal være nemt, effektivt og hurtigt.

 

Hvordan adskiller dit festtøj sig fra dit hverdagstøj?

Det gør det egentlig ikke nødvendigvis. Måske er forskellen for mig lidt i skoene. Forleden havde jeg tylkjole på en hel dag, men ved at sætte sneakers til, blev det hverdagsagtigt. Til fest er jeg mere til små sko; ballerinaer og stiletter. Undtagen på dansegulvet. Altid sneakers! Og så er jeg muleposetypen; ekstra sko og en strik i posen.

 

Hvad er forskellen på din hverdags- og din fest makeup?

Jeg bruger meget længere tid på festmakeuppen. I sine grunddele består den af det samme; concealer, rouge, mascara, browfix. Men til fest skruer jeg op for øjenskyggen; som oftest gyldne farver i forskellige toner. Måske lidt highlighter. Jeg elsker den gode gamle “opvarmning” inden fest, hvor man duller og hører høj musik.

 

Hvad er dit favoritprodukt fra L’Oréal Paris?

True Match foundation! Til fest i sin rene form og til hverdag som en dråbe i min dagcreme, så den holder sig endnu lettere.

 

Hvad er dit bedste festtip?

Det må være muleposen med sko! Der er ikke noget mere træls, end at føle sig begrænset til en fest fordi kjolen er for stram eller skoene klemmer. Du er der for at feste, så det skal du kunne!

 

Og dit bedste ’dagen derpå’ tip?

Husk at drikke rigeligt med vand under festen. Jeg bestiller altid en drink og et glas vand, og tag to Panodiler, før du skal sove. Og så gør frisk luft dagen derpå altid godt.

 

5 hurtige:

 

Champagne eller Gin Tonic? Champagne

Læbestift eller neglelak? Læbestift, også til hverdag.

Nude eller rød? Nude

Kort eller lang kjole? Lang kjole

Stiletter eller sneakers? Sneakers

 

Genskab Cathrine Wichmanns ELLE Style Awards look:

 

Hud: Nude Magique Cushion // Glam Beige Foundation blandet med True Match Foundation // Color Riche La Palette Lips, Nude til kinderne // True Match Highlight Liquid, Golden Glow

 

Øjne: Brow Artist Genius Kit // Brow Artist Plumper // La Palette Nude, Rose, Øjenskyggepalette // Color Riche Mono, 500 Gold Mania, Øjenskygge // Infallible Gel Crayon, Taupe of the World // Volume Million Lashes Fatale

 

Læber: Infallible Lip Paint, 204 Red Actually

 

Negle: Color Riche Le Vernis, Gold Leaf Glitter Top Coat