Annonce

“Ingen aften er spildt, hvis du danser”

- 27/05/2017

Skønne Hanni Gohr finder du ofte foran et kamera i sit job som fotomodel – men til fester har hun det bedst på dansegulvet. Vi fangede hende i L'Oréal Paris Beautylounge til en lille beauty-snak inden ELLE Style Awards 2017...

Inden ELLE Style Awards 2017 gik løs inviterede årets hovedsponsor, L’Oréal Paris, ELLE-redaktionen og udvalgte VIP-gæster inden for i Kong Hans Salen i Magasin Du Nord i deres beautylounge.

Her stod L’Oréal Paris’ dygtige hår- og makeup team klar til at smukkesere ELLE-redaktionen og VIP-gæsterne fra top til tå inden turen gik ud i DR Koncerthuset til ELLE Style Awards 2017.

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Her er alle kjolerne på den røde løber

En af de VIP-gæster, der fik lagt makeup og sat hår i L’Oréal Paris’ beautylounge, var den danske topmodel Hanni Gohr, hvis look til ELLE Style Awards skulle være ‘elegant med et sporty twist’.

Vi fangede den smukke model til en lille beautytalk om aftenens ELLE Style Awards-look i beautyloungen, og så fik vi (selvfølgelig) også hendes all-time bedste skønhedstips. 

Hvordan vil du beskrive dit look?

Afslappet elegance med et sporty twist. Min kjole er fra Boss SS17’s runway edition, og har sporty referencer samtidig med, at den har sexede cut-outs, så jeg viser lidt hud. Og selvfølgelig i en smuk blå farve.

Temaet for årets ELLE Style Awards er CabarELLE. Har du ofte et særligt tema i tankerne, når du styler dine outfits og vælger makeup?

Nej, jeg planlægger stort set aldrig noget, heller ikke mine outfits, kun til de fancy ting som ELLE Style Awards eller bryllupper. Jeg styler efter mit humør, og jeg er meget mere kreativ under pres, men det betyder så også (store) tøjkriser af og til.

Hvordan adskiller dit festtøj sig fra dit hverdagstøj?

Den største forskel er nok at hverdagen bliver tilbragt i sneakers, og en fest tilbringes i hæle. Alt tøj kan dresses op med stilletter.

Hvad er forskellen på din hverdags- og din fest makeup?

Der er masser af dage, hvor jeg overhovedet ikke har makeup på. Når jeg går ud, får huden en tur med mineral foundation og altid masser af mascara.

Dine date til aftenens fest er også dit ”girl squad.” Hvad er de bedste kvaliteter ved Maria og Christel?

Vi er alle tre meget følsomme, men på hver vores måde, og vi kender efterhånden hinandens styrker og svagheder. Christel og Maria er meget mere udadvendte end jeg, og jeg bliver lokket ud af min skal, når jeg er sammen med dem. Der er en tryghed ved at have dem ved min side – det er som om vi passer på hinanden, selvom ingen har bedt om at blive passet på. Det er sgu en rar følelse. 

Hvad er dit favoritprodukt fra L’Oréal Paris?

Siden mine teen-år har jeg brugt L’Oréals mascaraer, og de sidste mange år er det Volume Million Lashes So Couture, der gør det for mig.

Hvad er dit bedste festtip?

Dans, dans, dans. Ingen aften er spildt, hvis man bare danser, og gerne hele natten hvis fødderne kan holde til det.

Og dit bedste ’dagen derpå’ tip?

Udover danskvand i lange baner, så gå den tur du faktisk ikke orker, og bagefter hjem og tag dig en lille lur. Det hjælper altid.

5 hurtige til Hanni Gohr:

Champagne eller Gin Tonic? Champagne

Læbestift eller neglelak? Neglelak

Nude eller rød? Rød

Kort eller lang kjole? Kort

Stiletter eller sneakers? Stiletter

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Genskab Hanni Gohrs ELLE Style Awards beauty-look:

Alle produkterne er fra L’Oréal Paris

Hud: Glam Beige Foundation // Total Cover Concealer Palette // Infallible Blush Palette, Pinks //True Match Highlight Powder, Golden Glow

Øjne: La Palette Nude, Beige, Øjenskyggepalette // Infallible Gel Crayon, Browny Crush, eyeliner // Volume Million Lashes So Couture

Læber: Sexy Balm, 101 We Wear Pink

Negle: L’Huile, 552 Rubis Folies