Annonce

Festklar med Karoline Dall: Sådan undgår jeg tøjkrisen før festen

- 09/09/2022

Til årets ELLE Awards klæder Karoline Dall sig i farverige rober og markante smykker. Vi har været på besøg hos den farveglade influencer for at lægge makeup, prøve outfits og pakke festtasken til den store aften. Læs med, og bliv inspireret af outfits, smykker og ikke mindst, hvordan hun bruger sin Samsung Galaxy Z Flip4 klaptelefon som accessory til sin påklædning.

Influencer Karoline Dall er glad for farver. Lyserød og midnatsblå, grøn eller gul, prikket tyl, perlekæder og shiny guld. Hendes Instagram-feed er en munter portefølje af smukke outfits med kulørt fællesnævner.

Derfor kommer det nok næppe som en overraskelse, at hun har udvalgt de mest farvemættede items i sin regnbuefarvede garderobe til ELLE Awards sammen med en pink- og rødstribet lædertaske.

Karoline Dall føler sig bedst tilpas, når hendes outfit er et farverigt festfyrværkeri, og når hun har sine party essentials i tasken: En rosakvarts for god energi, terninger for god underholdning og sin uundværlige Samsung Galaxy Z Flip4 for gode billeder.

Vi har snakket med Karoline Dall om at elske balkjoler, genveje til det gode foto og begejstringen for den nye babyblå klaptelefon, som både er et funktionelt værktøj og en farverig accessory til outfittet.

Når Karoline Dall hopper i sin lyserøde kjole med flæseærmer, lægger hun gerne en pink læbe for et gennemført look. Selfiekameraet i hendes Galaxy Z Flip4 fungerer glimrende som spejl, når hun er på farten.

Hvornår begyndte du at gå i så mange farver?

Tro det eller ej, men for fem år siden var min garderobe helt sort og grå. Så startede jeg som modeassistent på et magasin, hvor der var et stort rum med farverig mode, der inspirerede mig meget. Derfor lavede jeg et nytårsforsæt: Jeg skulle gå mere i farve. Det startede småt; en rød bluse eller sok til et ellers helt sort outfit. Gradvist blev jeg mere og mere tryg i farver.

I dag er min garderobe meget farverig. Jeg synes, det er så dejligt at komme gående ned ad strøget på en vinterdag i en flot pink pels.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Den er eksperimenterende, feminin og farverig. Jeg tænker nogle gange på min garderobe som min legeplads. Det skal være sjovt at klæde sig på.

Hvordan ser dit ideelle festoutfit ud?

Hvis jeg kunne få lov at have en balkjole på til alt, ville jeg gøre det! Men selv for mig er dét lidt i overkanten. Mit go-to outfit er en højtaljet nederdel eller shorts – bukser om vinteren – en farverig skjorte og en blazer. For tiden er jeg glad for mine store perlekæder, så dem bruger jeg flittigt, måske med et par store øreringe og stiletter for højde.

Kunne hun selv vælge, ville Karoline Dall altid være klædt på til bal, men desværre byder lejligheden sig sjældent. Når hun endelig får lov til at iføre sig sin helt store gallakjole, er det vigtigt med et godt kamera, som kan forevige anledningen. Her er  Samsung Galaxy Z Flip4 den ideelle telefon. Ikke bare er kameraet fremragende; den hands-free funktion gør tilmed, at hun kan eksperimentere med fotos i forskellige vinkler og afstande.

Hvad er dine bedste råd til at undgå tøjkrise?

Jeg plejede engang at løse alle mine tøjkriser ved at hoppe i en maxikjole, der ikke kræver megen styling. Men i virkeligheden handler tøjkriser ofte om noget andet end selve outfittet, nemlig at man føler, man skal imponere andre med det, man har på.

Jeg får altid selv tøjkrise, når jeg begynder at tænke: ’Hvordan imponerer jeg, og hvad mon de andre synes er sejt?’ Så ender jeg i et outfit, som jeg ikke har det særlig godt i. Når jeg i stedet lytter til min mavefornemmelse og tager tøj på, jeg er komfortabel i, stråler jeg mest. Derfor er mit bedste råd at droppe alle tankerne om, hvad andre mon vil tænke. Klæd dig på for din egen skyld. Man ser bedst ud i tøj, man har det godt i.

Sidst, men ikke mindst: Du må gerne genbruge dine gode outfits! Igen og igen. Tro mig, det gør vi alle.

Hvordan ser dit go-to makeuplook ud til fest?

Min makeup ændrer sig ikke så meget fra hverdag til fest; der kommer bare lidt mere på af det hele. Jeg bruger altid bronzer i hele ansigtet, så jeg ser dejligt solbrun ud. Bronzeren bruger jeg desuden som øjenskygge, supplerer med highlighter på kindbenene, mascara og pæne bryn. Sidst, men ikke mindst: en farverig læbe.

Party essentials! Karoline Dall har altid spilleterninger med kattefigurer og en rosakvarts i tasken, og så går hun i øvrigt aldrig hjemmefra uden sin Samsung Galaxy Z Flip4. Se med i videoen længere nede i artiklen, hvor hun forklarer hvorfor.

Hvordan ser din party-prepping rutine ud?

Jeg er altid spændt fra det øjeblik, jeg vågner! Jeg elsker store fester.

Håret skal vaskes og tørres, og når jeg er færdig i badet, sætter jeg god musik på. Måske får jeg et lille glas vin, fordi jeg ikke kan vente. Ellers går dagen med at finde tøj, dampe tøj, ordne hår og makeup. Jeg elsker at have god tid til at vælge de rette smykker, prøve tøj, fintune makeuppen og sætte håret. Det er slet ikke lige så hyggeligt, hvis jeg har travlt.

Når outfittet er fundet, skal det foreviges! Hvad er dine bedste tips til det gode foto?

Først og fremmest er det vigtigt med et godt kamera on the go. Jeg bruger min telefon, Samsung Galaxy Z Flip4, for jeg har det altid på mig, og heldigvis har den et helt fænomenalt kamera. Desuden kan den optage video i 4k, hvilket betyder, at kvaliteten er så god, at jeg kan tage screenshots fra videoer og poste som outfitbilleder. Det benytter jeg mig af!

Ellers handler det gode billede om praktik: Pænt dagslys, pæn baggrund, den gode vinkel og selvfølgelig masser af smil. Skal jeg have et billede i kassen i første forsøg, tager jeg solbriller på og vender mig med højre side til kameraet, fordi det er min gode side. Og så smiler jeg!

Se med i videoen herunder, hvor Karoline Dall pakker sin festtaske med sine party-essentials.

Samsung Galaxy Z Flip4

Karoline Dalls arbejde som influencer kræver, at hun har en telefon med alle de nyeste funktioner og et Instagram-værdigt kamera. Samsung Galaxy Z Flip4 har det hele – og så fylder den halvdelen.  Telefonen har en 6,7 tommer skærm, tre kameraer, der giver dig mulighed for hands free fotos – og så passer den perfekt i tasken. Læs mere om telefonen og dens specifikationer lige her.