ELLE AWARDS

Ellen Hillingsø er værtinde for ELLE Style Awards 2015

- 23/03/2015

Når ELLE den 4. maj 2015 afholder årets største modefest, ELLE Style Awards 2015, er det den karismatiske og talentfulde skuespillerinde, Ellen Hillingsø, der skal udfylde rollen som årets værtinde.

Den 4. maj 2015 er dagen, hvor Danmarks største og mest toneangivende modebegivenhed, ELLE Style Awards 2015, løber af stablen i DR Koncerthuset. En aften, hvor de dygtigste danske modefolk, de bedste brands og mest markante stilikoner kåres ved et storstilet show i DR Koncerthusets smukke rammer.

 

Det er i den forbindelse en stor ære for os, endelig at kunne løfte sløret for årets værtinde: den talentfulde og karismatiske skuespillerinde Ellen Hillingsø.

 

Om rollen som værtinde for ELLE Style Awards udtaler Ellen Hillingsø: ”Det er mig en stor ære og glæde at skulle være værtinde til dette års ELLE Style Awards! Moden er øjeblikkets sprog. Det vigtigste ved moden er trods alt dem der har moden på, og det har vi alle sammen. Derfor glæder jeg mig til at skabe en kæmpe fest med alle, der vil være med den 4. maj.”

 

ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal Christiansen er ligeledes meget glad for årets værtinde og udtaler: ”Ellen Hillingsø har en stærk udstråling og en helt unik karisma, så valget af hende som værtinde for dette års ELLE Style Awards lå lige for. Ellens talent for underholdning, hendes varme glimt i øjet og legende tilgang til mode gør, at hun ikke alene vil se fantastisk ud i de mange specialdesignede kjoler, hun vil være iført i løbet af aftenen, men samtidig også vil levere en sprudlende og engageret indsats overfor det velklædte modepublikum.”

 

Også hos ELLE Style Awards’ samarbejdspartnere er der stor tilfredshed med dette års værtinde. 

 

Ulrik Hartmann fra Hartmann’s udtaler: ”Ellen er en smuk power-kvinde, som vi glæder os til at iklæde fantastiske smykker fra Boucheron – der er et godt match mellem hende og de håndlavede master-pieces, fra det prestigefyldte smykkehus”.

 

Hos L’Oréal Paris, er der ligeledes glæde over årets værtinde og Sine Gerstenberg, der er PR manager for L’Oréal Paris, fortæller, at de hos L’Oréal Paris ikke kan komme i tanke om en stærkere kvinde at udøve deres makeupkunst på.

 

Her på ELLE-redaktionen glæder vi os ubeskriveligt til denne aften, og er i disse uger ved at forberede de sidste detaljer til den store aften!

 

Hvis du kunne tænke dig at være til at fejre denne aften sammen med os, kan du stadig købe billetter til showet – køb din billet til ELLE Style Awards 2015 her

 

Ønsker du at gøre aftenen (endnu mere!) uforglemmelig, kan du gå ‘all-in’ med VIP-billetter, der både inkluderer treretters middag på Brasserie Storm på Hotel Crowne Plaza, transport til DR Koncerthuset, velkomstdrink, show, afterparty og goodiebags – køb VIP billetter her

 

I det næste ELLE-magasin, der er på gaden fra den 30. marts, kan du læse et stort interview med Ellen Hillingsø, hvor du kan lære den karismatiske, skønne og talentfulde skuespillerinde bedre at kende!

 

Se et par skønne billeder af årets værtinde i galleriet.