ELLE AWARDS

ELLE Style Awards 2015: Nominerede til ‘Årets designer’

- 26/03/2015

Her er årets nominerede i kategorien 'Årets designer' til ELLE Style Awards 2015 den 4. maj 2015 i DR Koncerthuset...

Endelig kan vi her på ELLE.dk løfte sløret for én af de fornemmeste priser til dette års ELLE Style Awards 2015, der løber af stablen den 4. maj 2015 i DR Koncerthuset – ‘Årets designer’

Kategorien ‘Årets designer’ fokuserer på designere med en tydelig design-dna, som følger designeren uanset modehus, og som er trendsættende, men samtidig har forståelse for den kommercielle side af design. Endelig skal den nominerede have minimum seks sæsoner bag sig som etableret designer.

Se også: Her er alle de nominerede til ELLE Style Awards 2015

De nominerede i kategorien ‘Årets designer’ er:

Lene Borggaard (Bruuns Bazaar): Lene Borggaard vandt denne kategori i 2013, da hun var chefdesigner for InWear, og har, siden hun gjorde sit indtog hos Bruuns Bazaar, tilført huset en cool sexiness og råhed som en klædelig pendant til de ellers mere klassiske styles. Det er hverdagsgarderoben, der nemt kan opgraderes til et mere cool og sensuelt aftenlook.

Freya Dalsjö: Freya Dalsjös design ligner ingen andens, hverken herhjemme eller internationalt. Hun har fra første færd vist, at hun havde et helt særligt greb om farver og materialer, så du ser ét på afstand og noget andet tæt på, som var hvert stykke tøj et kunstværk af egen ret. Fra multifarvede kimonoer til frakker med kulørte pelsdetaljer – det kræver mod at bære hendes look, men du bliver instant cool.

Rikke Baumgarten & Helle Hestehave (Baum und Pferdgarten): Sidste års vinder af denne kategori fortsætter himmelflugten. De damer Rikke Baumgarten og Helle Hestehave og deres quirky tomboy-stil er stadig ikke til at komme udenom – de har i den grad styr på deres dna og retning. I 2014 har de bl.a. fået os til at elske printede silkesæt, leopardpletter i både brun, gul, grøn og blå samt quiltede jakker og frakker. 

I det næste ELLE-magasin, der er på gaden fra den 30. marts, kan du læse meget mere om de tre designere og blandt andet læse, hvad de mener om hinandens design.

Hvis du kunne tænke dig at opleve de seje designere ‘live’ og se hvem af dem, der løber med prisen, så kan du stadig nå at købe billetter til ELLE Style Awards 2015 – køb din billet til ELLE Style Awards 2015 her.

Du kan også gå ‘all-in’ med VIP-billetter, der både inkluderer treretters middag på Brasserie Storm på Hotel Crowne Plaza, transport til DR Koncerthuset, velkomstdrink, show, afterparty og goodiebags – køb VIP billetter her.

I galleriet har vi samlet en række billeder af de tre designeres smukke design.

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!