Annonce

Dét havde vi på til ELLE Style Awards

- 04/05/2018

ELLE Style Awards 2018 var en aften, der i dén grad gav anledning til at gå all-in på festlige, glitrende og glamourøse looks. Der lå derfor mange overvejelser bag de kjoler, detaljer og frisurer som ELLE-redaktionen selv indtog den røde løber i...

Da ELLE-redaktionen ankom på den røde løber til årets største modefest, ELLE Style Awards 2018, var intet overladt til tilfældighederne.

Aftenen stod nemlig i disco’ens tegn, og både kjoler, tasker og stiletter var nøje udvalgt til aftenens tema, hvor glimmer, glitter og glamourøse detaljer var en vigtig del af redaktionens stilfulde looks. 

Læs også: ELLE Style Awards 2018 Her er alle aftenens vindere

Og selvfølgelig stoppede de fine og festlige detaljer ikke dér.

Som optakt til den fashionable aften tjekkede ELLE-redaktionen nemlig også ind på L’Oréal Paris’ Beautylounge på Hotel SP34, hvor L’Oréal Paris’ dygtige hår- og makeupartister sad klar til at gøre redaktionen helt klar til den store aften – helt ned til sidste detalje.

Læs også: ELLE Style Awards 2018 Her er alle kjolerne fra den røde løber

I galleriet har vi samlet hele ELLE-redaktionen på den røde løber, hvor du kan se, hvilke kjoler, sko, tasker og smykker, de havde valgt til dette års ELLE Style Awards: