ELLE AWARDS

Derfor er Sune Czajkowski nomineret

- 02/05/2017

Sune Czajkowski er igen i år nomineret i kategorien Årets Mode- og Beautyfotograf til ELLE Style Awards. Find ud af hvorfor og se et udpluk af de cool billeder han har skudt for ELLE gennem tiden.

DR Koncerthuset åbner den 23. maj dørene for årets største modefest, når ELLE Style Awards 2017 løber af stablen. Fotografen Sune Czajkowski er igen i år nomineret i kategorien Årets Mode- og Beautyfotograf, og vi kan slet ikke vente med at finde ud af, hvem der bliver dette års modtager af den prestigefulde pris.

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Derfor er Henrik Bülow nomineret til Årets Mode- og Beautyfotograf

Det er ikke første gang Sune Czajkowski er nomineret i denne kategori, han har nemlig været nomineret i selvsamme kategori hele tre år i træk og løb i 2015 med sejren – og ikke uden grund. Han er nemlig en yderst hårdt arbejdende, perfektionistisk og dygtig herre.

Gennem sin tid som fotograf har han skudt utallige forsider og modeserier for ELLE og arbejdet sammen med modeller som blandt andre Caroline Corinth, Laura Julie og Mathilde Brandi, samt kendte personligheder og skuespillere som Mads Mikkelsen, Birgitte Hjort Sørensen og Caroline Flemming.

I kategorien Årets Mode- og Beautyfotograf er Sune Czajkowski i år nomineret sammen med Henrik Bülow og Signe Vilstrup. Og hvorfor netop Sune Czajkowski er nomineret, kan du læse her:

”Sune Czajkowski udvikler sig kontinuerligt og synes ustoppelig i sin formåen. Hans stilsikre øje og sult for det perfekte billede gør ikke alene, at han leverer billeder af ekstrem høj kvalitet til ELLE, men også at han f.eks. fik talt med ALLE stationsforstandere på Sjælland, da han i efteråret havde sat sig for, at vi skulle skyde modeserie i et veterantog. En meget dedikeret og arbejdsom herre, med andre ord.”

Se med i galleriet herunder hvor vi har samlet nogle af de smukke billeder, som Sune Czajkowski har skudt for ELLE gennem tiden.

ELLEs nyhedsbrev