ELLE AWARDS

Derfor er Signe Vilstrup nomineret

- 15/05/2017

Signe Vilstrup er endnu engang nomineret i kategorien Årets Mode- og Beautyfotograf til ELLE Style Awards 2017. Se et udvalg af de smukke billeder, hun har skudt for ELLE, og som har sikret hende en nominering.

Den 23. maj 2017 åbner DR Koncerthuset dørene for et brag af en fest, når årets største modefest løber af stablen. Denne aften finder vi endelig ud af, hvem der bliver vinderen i kategorien Årets Mode- og Beautyfotograf. En kategori hvor den dygtige fotograf, Signe Vilstrup, igen i år er nomineret.

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Derfor er Sune Czajkowski nomineret til Årets Mode- og Beautyfotograf

Signe Vilstrup var nomineret og vandt selvsamme pris tilbage i 2013, men igen i år fortjener hun en nominering for sine fortryllende universer og eminente billeder, hvor hun gang på gang fremkalder noget helt særligt i de modeller, som hun fotograferer, hvilket også var årsagen til at Signe Vilstrup i 2016 modtog ELLEs ærespris, ELLE-prisen.

Gennem sin tid som fotograf har hun skudt utallige serier og forsider for blandt andre Vogue, Vanity Fair og naturligvis både dansk og udenlandsk ELLE. Desuden har hun arbejdet med topmodeller som Caroline Brasch, Helena Christensen og Maria Palm.

 

I kategorien Årets Mode- og Beautyfotograf er Signe Vilstrup i år nomineret sammen med Henrik Bülow og Sune Czajkowski. Og hvorfor Signe Vilstrup fortjener en nominering i år, kan du læse her:

”Signe Vilstrup kan kreere universer ulig nogen anden herhjemme. For hun vil noget med sine billeder og er således ikke alene en eminent fotograf, men også en historiefortæller. Den tidligere ELLE-prisen-vinder mestrer lys og magiske detaljer, samtidig med at hun hylder kvinder og deres kroppe på smuk og sensuel vis. Vi er lutter øjne og øren, når Signe ’fortæller’, hvad enten det er til italiensk Vanity Fair eller til dansk ELLE.”

I galleriet kan du se nogle af de smukke billeder, som Signe Vilstrup har skudt for ELLE.

ELLE Style Awards banner