Annonce

“Den helt store forskel fra hverdag til fest er mit valg af sko”

- 30/05/2017

En af årets VIP-gæster til ELLE Style Awards 2017 var den stilsikre modeblogger - og soon mom-to-be - Trine Kjær. Vi fangede hende i L'Oréal Paris' beautylounge lige inden årets største modefest til en snak om fest, mode, hår og makeup...

Trine Kjær er nok bedst kendt fra sin über-seje stilblog Trine’s Wardrobe, og snart kan hun også tilføje titlen ’mor’ til sit cv.

 

Den fine ’baby bump’ afholdte hende dog ikke fra at hoppe i modige farver til årets ELLE Style Awards i en kombination, der fungerer bedre end den lyder.

 

Vi fangede søde Trine Kjær og hendes fine babybump i beautyloungen hos L’Oreál Paris lige inden årets ELLE Style Awards 2017:

Hvordan vil du beskrive dit look?
Jeg elsker farver! Og selvom det er fristende at gemme sig i sort, når du pludselig har lidt ekstra kilo på kroppen og kun en måned til termin, så er jeg hoppet i en frisk farvekombination af karry og lilla. Mit look består af en karrygul kjole og et par strikkede gamacher med svaj… Gud, hvor lyder det egentlig grimt, men det giver mening, når man ser det. Makeuppen skal være ret naturlig men med masser af gloss på både øjne og læber.

Temaet for årets ELLE Style Awards er CabarELLE. Har du ofte et særligt tema i tankerne når du styler dine outfits og vælger makeup?
Den gode gæst gør sig altid nogle tanker om hvilken type fest man skal til, og prøver på sin vis at matche sit look til anledningen. Til en sommerfest er det fint med et farverigt outfit, naturlig makeup og eventuelt røde læber. Om vinteren kører jeg ofte et mørkere outfit og en mere dramatisk makeup.

Hvordan adskiller dit festtøj sig fra dit hverdagstøj?
Jeg kan sagtens gå til fest i de samme jeans, som jeg har haft på i løbet af dagen. Den helt store forskel fra hverdag til fest er mit valg af sko, som ofte er stiletter om aftenen.

Hvad er forskellen på din hverdags- og din fest makeup?
Til hverdag elsker jeg et ”no make-up” look. Det betyder dog ikke, at jeg ikke bruger makeup overhovedet, men jeg har fokus på et naturligt look med lækker hud, børstede øjenbryn, blush og så fugter jeg læberne. Når jeg skal til fest, kører jeg samme rutine, men så elsker jeg at sætte fokus på enten øjne eller læber. Rød læbestift er altid en god ven, og så er jeg vild med sort flydende eyeliner og creme øjenskygger.

Dine date i aften ligger inde i maven – er det svært at style en ’baby bump’? 
Ha ha… ja, det er hyggeligt at man altid er to. Det er helt klart udfordrende at style en baby bump. Der er vildt mange ting man pludselig ikke kan gå i, men løse maxikjoler har virkelig været min redning, og heldigvis boomer butikkerne med netop den type kjoler lige nu.

Hvad er dit favoritprodukt fra L’Oréal Paris?
Jeg har altid været vild med L’Oréals mascaraer og foundations. Mine favoritter er True Match foundation og Telescopic mascara

Hvad er dit bedste festtip?
Et kæmpe smil (gerne med læbestift) og sko du kan danse i, så skal det nok blive en god aften.

Og dit bedste ’dagen derpå’ tip?
En af de helt store fordele ved at være gravid er, at man jo ikke får de forfærdelige tømmermænd, så derfor er dagen derpå for mig totalt overskudsagtig. Jeg sover måske lidt længere end normalt, og ellers laver jeg lækker morgenmad og går en lang tur.

5 hurtige til Trine Kjær:

Champagne eller Gin Tonic? Når jeg ikke er gravid, så begge dele – det er mine to favoritter

Læbestift eller neglelak? Læbestift

Nude eller rød? Røde læber

Kort eller lang kjole? Lang kjole

Stiletter eller sneakers? Stiletter til fest og sneakers til hverdag

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Vil du genskabe Trine Kjærs fine ELLE Style Awards 2017-beautylook? Nedenfor har listet alle de produkter, L’Oréal Paris brugte til at skabe looket:

Hud: Nude Magique Cushion blandet med True Match Highlight Liquid // Golden Glow // Icy Glow True Match Minerals // La Touche Magique Concealer // Glam Bronze Healthy Glow // Infallible Blush Paint, Ambers // True Match Highlight Powder, Golden Glow og Icy Glow

Øjne: Brow Artist Xpert, Brow Artist Plumper, La Palette Nude, Beige, Øjenskyggepalette, Color Riche Mono, 500 Gold Mania, øjenskygge // Infallible Gel Crayon, Grey Fever, eyeliner // Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Læber: Sexy Balm, 103 As If!

Negle: L’Huile, 334 Violet de Nuit