Mode

Dolce & Gabbana lancerer børnekollektion

- 18/06/2012

Så er det om ikke at spilde jordbærmarmeladen ...

Fra juli i år bliver det muligt at få fingre i børnetøj fra Dolce & Gabbana. Staben bag tøjmærket har nemlig besluttet sig for at lancere sin første børnekollektion nogensinde, der skal favne nyfødte til 10-årige børn.

Tanken er, at Dolce & Gabbanas tøj til børn skal være mindst lige så stilrigt, som det tøj, der designes til voksne.

“Jeg vidste ikke meget om denne verden, men Domenicos bror har tre børn i alderen to til seks år. Kollektionen er udtænkt som en yderligere udbygning af Dolce & Gabbanas verden med relation til produkt, tilfredshed med designet, godt håndværk, funktion og positionering. Dette er en hyldest til Italien og til vores tradition. Det er en del af vores kultur og markerer et af de mest betydningsfulde øjeblikke i vores liv”, siger Stefano Gabbana til Women’s Wear Daily om det nye intiativ.

Se årets cool solbriller fra Dolce & Gabbana her.

Kollektionen vil inkludere hverdagstøj, undertøj, strandtøj, accessories og fodtøj. Designerne slår samtidig fast, at de har søgt råd om den nye produktlinje fra mødre, fordi de er bevidste om, at det er meget vigtigt, at beklædning til børn er både praktisk og stilfuldt.

Vi har interviewet alle mødrene, fordi kollektionen bliver nødt til at være praktisk. Vi har lært en masse, mange detaljer. For eksempel, at det bedst at have ærmeløse sparkedragter og frihed til bevægelse – børn har ikke lyst til at føle sig begrænsede”, siger Domenico.

Ved at lancere børnekollektionen vil Dolce & Gabbana melde sig i rækkerne hos konkurrerende luksusbrands som Gucci, Lanvin og Diane Furstenberg.

Dolce & Gabbana holder fest for Justin Bieber.