Mode

Designer’s Remix åbner i Aarhus

- 09/05/2011

Kom til åbning af den splinternye butik på torsdag ...

På torsdag kl. 18.00 – 20.00 er du meget velkommen til åbningsreception af den splinternye og über-lækre Designer’s Remix-butik i Aarhus!
De nye lokaler, som kommer til at rumme de lækre varer fra det anerkendte, danske band, er at finde på adressen Store Torv 6, Aarhus!

DJ Djuna Barnes vil stå for tonerne, imens I drikker champagne, og der vil også være goodiebags til gæsterne.
ELLE vil være til stede ved åbningen, så vi håber på at se en masse af jer!
Man bedes melde sin ankomst på denne mailadresse: event@designersremix.com

Designers Remix åbner sin hidtil største butik på 270 m2 …
Inspirationen er hentet i Palais Royal i Paris, en af Charlotte Eskildsens yndlingssteder.

“Jeg er dybt facineret af stedet, her hersker den ypperligste traditionelle pariser ånd med mondæne historiske bygninger kombineret med moderne kunst. Jeg er kommet på stedet siden jeg var barn og har altid skitset på David Buren´s sølv kugler, som pryder parken”, udtaler Charlotte Eskildsen.

Indretningen er enkel med et skønt mix af nordiske toner samt et french touch, som giver masser af luft til Charlotte Eskildsen´s 2 linier.
Designers Remix er tilegnet kvinder med personlighed, som føler sig smukke og som har power og appetit på livet. Kollektionen har en stærk arkitektonisk silhouette, som henvender sig til kvinden, som ved hvad hun vil – ageless beauty – et mixture af maskulinitet og feminitet. Forever items som kan bruges igen og igen.
Med denne nye butik i Århus tæller Designers Remix 12 butikker i Skandinavien