Mode

Den Gyldne Pelsnål 2.0

- 13/11/2009

Kreativitet og benhård konkurrence til Den Gyldne Pelsnål 2.0

Konceptet var ikke nyt, men det betød langt fra, at nytænkning var udelukket, da Kopenhagen Fur og Dansk Pelsgrossistforening for 11. gang afholdte Den Gyldne Pelsnål d. 12. november. Der var nemlig tænkt i nye baner, når det kom til arrangementets udformning og deltagernes designs.

Konkurrencen inkluderede i år for første gang hele tre kategorier delt op i beklædningsdesignere, tekstildesignere og industrielle designere. Til hver kategori var en kompetent juri nedsat til at kåre vinderen blandt de dystende designere, som gav hinanden konkurrence til stregen.

På grænsen til det provokerende
Deltagerne var både legelystne og kreative, da de præsenterede beklædningsdele med eskimoreferencer og drog paralleller til livet under havets overflade. Tilmed havde de guldmedaljebærende vindere i kategorien industrielle design opfundet en ny produktkategori: Et pelstapet, som imponerede dommerpanelet, der syntes, at tæppet var på grænsen til det provokerende.

Du kan også lade dig imponere, hvis du besøger DGI Byen, Bygning 55, Staldgade 55, 1704 København V. Her er de dygtige nominerede samt vinderne af Den Gyldne Pelsnål 2.0 udstillet fra kl. 10.00-16.00 i perioden 13.-15. november 2009. Udstillingen er åben for offentligheden og vil være gratis.

Du kan også klikke ind på dengyldnepelsnaal.dk, hvis du vil læse mere konceptet.