Mode

DANSK Fashion Awards 2010

- 25/03/2010

Du kan være med til at afgøre, hvem der løber med de prestige-fyldte priser

Onsdag d.12. maj 2010 afholdes DANSK Fashion Awards for 3. gang på Glyptoteket i København. Værtinden til dette års eksklusive modearrangement er den 28-årige skuespiller og tv-vært Christiane Schaumburg-Müller.

Kim Grenaa, kreativ direktør for Style Counsel, der står bag DANSK Fashion Awards, udtaler:
“Vi ønsker en værtinde, som både kan være seriøs og underholdende. Det er selvfølgelig også vigtigt, at hun ser godt ud i alle de danske kjoler, som hun skal bære på aftenen. Præcist dette og meget mere besidder Christiane, og derfor er hun den perfekte værtinde. Vi glæder os meget til samarbejdet.”

I år bliver arrangementet mere spektakulært end nogensinde. Med alt fra kongelige, ministre, internationale og nationale VIP’s og toppen af dansk mode samlet under et tag. Årets dresscode er igen galla, hvilket i sig selv bliver en fryd for øjet.

DANSK Fashion Awards er den danske modebranches svar på “The Oscars”. Her vil prominente gæster overrække 15 priser til nøje udvalgte personer indenfor den danske modeindustri. Kronprinsesse Mary har igen i år takket ja til at overdrage prisen “Årets Danske Designer”, som i 2009 gik til Malene Birger.

Se billeder af gæster fra sidste års DANSK Fashion Awards her.

Du kan være med til at afgøre, hvem der skal vinde de fine priser i DANSK Fashion Awards, og når du stemmer, er du med i konkurrencen om to billetter til selve prisuddelingen.
Fra lørdag d. 27. marts og frem til d. 11. april kan du gå ind på www.danskfashionawards.com og sætte en stemme på din favorit i de forskellige kategorier.

Ud fra de tre nominerede i hver kategori, der har opnået flest stemmer, kårer et bredt dommerpanel, bestående af kompetente fagfolk fra magasinbranchen, dagblade, modemesser, brancheorganisationer m.fl. vinderne af de mange priser til DANSK Fashion Awards.
Bag DANSK Fashion Awards, står Uffe Buchard og Kim Grenaa, der sammen driver reklamebureauet Style Counsel samt den internationalt anerkendte trendbibel, DANSK Magazine.

Kim Grenaa, kreativ direktør, udtaler:
“DANSK Fashion Awards har aldrig været vigtigere end nu. Vi glæder os til at fejre branchen og hylde nogle af alle
de talenter, som arbejder hårdt og målrettet på at bibeholde dansk modes position i både ind- og udland, til trods
for en foranderlig tid.”

ELLEs egen moderedaktør, Sille Henning, skal også uddele en af de prestigefyldte priser.

Kategorierne er:

Årets Danske Designer
Årets Danske Designtalent
Årets Danske Brand
Årets Danske Accessory-Designer
Årets Retail Space (Danmark

Se billederne fra DANSK Fashion Awards 2009 her.Billederne af Christiane, Uffe og Kim:
Fotograf: Sune Czajkowski, Hår/Make up: Lasse Pedersen, Stylist: Christian Schleisner