Mode

Danner og Karen Simonsen lancerer bluse på kvindernes kampdag

- 27/02/2024

Den kendte danske designer og organisationen for udsatte kvinder, går sammen i endnu et vigtigt samarbejde

Danner og Karen Simonsen indgår i nyt spændende designsamarbejde.

Det sker, meget passende, i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts, hvor de to partnere lancerer en ny bluse.

Dermed indkapsler samarbejdet også den bro, der ligger mellem mærkedagen for kvinders politiske og sociale rettigheder og Danners arbejde som organisationen, der hjælper udsatte kvinder og børn fra voldsramte hjem.

Foto: PR

Danner x Karen Simonsen

Det er imidlertid ikke første gang, at designer Karen Simonsen og Danner indgår i et designsamarbejde. De lancerede nemlig også et lignende designsamarbejde sidste år. Det er dermed også på denne baggrund, at det nyeste skud på stammen er kommet til.

Stylen blev en kæmpe succes og blev revet væk på to timer. Og det er dermed også det momentum, man nu håber vil fortsætte, udtaler Danners direktør, Mette Marie Yde.

”Vi er simpelthen så glade og taknemmelig for, at så mange valgte at købe blusen og støtte Danners arbejde. Vi håber, at rigtig mange vil bakke op og købe den nye smukke bluse fra Karen Simonsen, så vi kan hjælpe endnu flere voldsudsatte kvinder og børn”.

Håber at fortsætte succesen

Blusens design vil være skulpturelt i hvid med bronzekant og bære mærket ‘Act, Protect, Remain’. Dermed understøtter det Danners arbejder som altid kredser om at gå i aktion, beskytte og altid være der for voldsudsatte kvinder og børn.

Foto: PR

Danner x Karen Simonsen

Designer Karen Simonsen er glad for, at man igen i år kan fortsætte samarbejdet, som selv står hendes hjerte nært som datter af en glødende feminist, fortæller hun.

”Det er simpelthen så fantastisk, at det sidste samarbejde har solgt så godt og blusen blev vores mest solgte i 2023. Den succes ønsker vi at gentage, så vi sammen kan hjælpe endnu flere voldsudsatte” lyder det fra Karen Simonsen.

Al overskuddet fra blusens salg går til arbejdet for voldsudsatte kvinder og børn. Blusen koster 499 kr. og kan købes fra den 8. marts i en række butikker samt i Karen by Simonsens webshop.

Læs ogå

Georg Jensen relancerer smykkeikon med hædret dansk strikdesigner