Mode

Dagens beauty-tip: Rene hårprodukter der holder, hvad de lover

- 26/09/2016

Til ELLE & Dig kan du komme til en dag fyldt med mode, sundhed og ikke mindst skønhed. Og du skal glæde dig, for på skønhedsfronten vil du blive præsenteret for Purely Professionals og deres fine produkter. ELLEs Beauty Assistant Kirstine Engell har dedikeret dagens beauty-tip til de fantastiske hårprodukter, som er fri for parfume og konserveringsmidler.

I samarbejde med ELLE & Digs partnere: Har du fået købt din billet til vores læserevent, ELLE & Dig, som kommer til at finde sted i København den 30. oktober 2016 på AC Hotel Bella Sky og i Aarhus d. 6. november 2016 på Comwell Aarhus? ELLE & Dig er nemlig et eksklusivt event, hvor du kan opleve ELLE-redaktionen helt tæt på og få de bedste tips indenfor både mode, sundhed og ikke mindst skønhed.  

skønhedsfronten vil du bl.a. blive præsenteret for Purely Professionals og deres fine univers med rene hårprodukter. 

KØB DIN BILLET TIL ELLE & DIG HER

Som optakt til ELLE & Dig har ELLEs Beauty Assistant Kirstine Engell dedikeret dagens beauty-tip til rene hårprodukter der holder, hvad de lover og som er fri for parfume, kemi og konserveringsmidler: 

“Det kan være svært at finde rene produkter fri for farvestoffer, parfume og andre former for kemi og konservering, der rent faktisk holder hvad de lover, og hvor man kan mærke en reel forskel. Derfor jublede jeg ekstra meget, da jeg havde prøvet Purely Professionals produkter, og endda med stor succes. Jeg fandt ud af, at det var to seje danske piger og deres far der stod bag de rene produkter. Jeg har ærligt talt meget svært ved kun at fremhæve ét af deres produkter, for de laver jo fantastiske produkter, der rent faktisk holder hvad de lover.  Men Treatment 1, som er en geneopbyggende leave-in kur er gået hen og blevet en trofast lille ven i min skønhedsskuffe. Det særligt gode ved den er, at den er drøj i brug (en klat på størrelse med en to-krone er nok til et mellem langt hår), og så eeeelsker jeg, at den ikke skal skylles ud, og at den lette konsistens ikke tynger mit fine skandinaviske hår.”

Purely Professionals’ leave-in kur ‘Treatment 1’ koster 245 kr. for 150 ml, og den kan købes her

ELLE & Dig

I galleriet har vi samlet alle de beautymærker, du kan glæde dig til at møde til ELLE & Dig i enten København den 30. oktober eller i Aarhus den 6. november.