Mode

Dagens beauty-tip: Cremerne der fixer alle hudproblemer

- 17/10/2016

Mangler du et tip til cremer, der kan løse alle dine hudproblemer? ELLEs Beauty Assistant, Kirstine Engell, sværger til det danske beautybrand Beauté Pacifique, som du kan møde til vores store læserevent 'ELLE & Dig' i København og Aarhus...

I samarbejde med ELLE & Digs partnere:

Fugtighedscreme, serum og øjencreme er for de fleste allerede en fast del af den daglige skønhedsrutine for at holde huden sund.

Men det danske mærke Beauté Pacifique har lavet nogle cremer, som gør en lille smule ekstra for huden, og som derfor i følge ELLEs Beauty Assitant, Kirstine Engell, fortjener lidt mere opmærksomhed.

Hemmeligheden bag cremerne er en særlig kombination af A-vitaminer, som Beauté Pacifique faktisk har patent på, der hjælper med at gendanne tabt collagenstruktur (hvilket giver en mere jævn og fast hud), mindsker strækmærker og får fine linjer og solskader til at syne mindre.

Produkterne fås med en forskellig mængde A-vitamin og fås som øjencreme, fugtmaske og i to cremer: Crème Métamorphique og Super3 Booster, som Kirstine er særligt glad for: 

“Jeg kan bedst lide at bruge cremerne om natten. De er virkelig effektive og fugtmættende uden at fedte, og jeg mærkede så hurtigt en effekt på min hud. Særligt Super3 Booster, som har til formål at nedsætte hudens produktion af fedtstof, er genial til at forebygge uren hud og hjælper også, når huden skal ‘blomstre’. Både min kusine på 13 år og min veninde på 29 år har haft glæde af dens virken, hvorfor den virkelig passer til alle aldre. Derudover er det et kæmpe plus, at cremerne ikke tørrer huden ud som andre ‘bumsecremer’, men istedet giver huden et boost,” fortæller Kirstine Engell.

Kunne du tænke dig at blive endnu klogere på det danske beautymærke Beauté Pacifique og lære deres produkter bedre at kende, så skal du købe billet til vores store læserevent ‘ELLE & Dig’, hvor Beauté Pacifique er repræsenteret på skønhedsfronten.

Du kan læse meget mere om ELLE & Dig, herunder hvad du kan glæde dig til på beautyfronten HER.

… og hvis allerede har besluttet dig for at deltage i efterårets største læserevent sammen med ELLE-redaktionen, så kan du købe billet til eventen i København den 30. oktober og i København den 6. november HER.