Annonce

Customize din helt egen Marie Jo-BH

- 12/04/2016

Marie Jo's velkendte 'Avero'-BH kan i år fejre 20-års jubilæum, og dét fejrer Marie Jo med en konkurrence til alle de kvinder, der er tilhængere af den ikoniske BH. Du kan nemlig designe din egen customized Avero-BH, hvor de 20 flotteste designs bliver sat i produktion hos Marie Jo.

Den ikoniske Marie Jo ‘Avero’-BH kan i år fejre 20-års jubilæum.

Med 20 år på bagen har Marie Jo’s ‘Avero’-BH været en del af mange kvinders lingeriskuffer gennem tiden, og nu fejrer Marie Jo den velkendte BH’s 20-års jubilæum med en konkurrence, der er skræddersyet til dem, som bh’en netop er skabt til: den selvbevidste kvinde med trang til kvalitet, elegance og feminitet.  

Sidste år lancerede Marie Jo en konkurrence i forbindelse med ‘Avero’-BH’ens 20-års jubilæum, hvor de bad kvinder over hele verden stemme om deres favoritfarve til ‘Avero’-BH’en. De to mest populære farver blev ‘orchid’ og ‘rainbow’ , og disse to farver blev udganspunktet for to limited edition udgaver af ‘Avero’-BH’en, som lander i butikkerne til april 2016

Nu tager Marie Jo så konkurrencen et skridt videre – nu kan du nemlig få lov til at designe din egen ‘Avero-BH’ ud fra de to limited edtion-modeller, hvor du selv vælger alt fra farve og swarowski-sten til stropperne og hvilke initialer, der skal stå langs kanten.  

Marie Jo udvælger derefter de 20 bedste designs, som så efterfølgende vil blive custommade hos Marie Jo og derefter sendt til vinderne. 

Kunne du tænke dig at vinde din helt egen customized ‘Avero’-BH fra Marie Jo i dit helt eget design (… og som igen kvinder andre dermed kan eje?)

SÅ DELTAG DIREKTE I KONKURRENCEN HER!