Mode

Coachella 2016: Her er de vildeste squad goals

- 18/04/2016

Coachella, som er et af de mest hypede musikfestivaler i verden, tiltrækker hvert år et hav af internationale skuespillere, musikere, bloggere og topmodeller, der kommer til festivalpladsen i Colorados ørken for at hænge ud. høre musik og feste med deres venner og veninder på ægte festivalmanér. Nogle af dem udgør tilsammen nogle rimelig cool squads, og vi har samlet de ultimative squad goals fra Coachella til dig lige her.

Årets Coachella blev skudt igang i den forløbne weekend, og nogle af festivalens gæster udgjorde nogle overordentlig cool og misundelsesværdige squads. 

Coachella er en musik – og kunstfestival i Colorados ørken, som strækker sig over to weekender og tiltrækker tonsvis af besøgende fra hele verden, heriblandt også skuespillere, musikere, bloggere og topmodeller.

Festivalens gæster kommer fra alle verdenshjørner for at hænge ud, nyde solen, høre musikken og feste med deres venner og veninder, og disse grupper udgør det, som vi, i moderne sprog, vil kalde ”squad goals”. 

Victoria’s Secret-modellerne, Josephine Skriver, Romee Strijd, Taylor Hill og Jasime Tookes (med flere) er et rigtig godt eksempel på det ultimative squad goal. Det samme er Alessandra Ambrosio og hendes veninder, for ikke at tale om Taylor Swifts squad, som også er rimelig cool. 

Læs også: Se året cool Coachella streetstyle-looks

Sammen poserer de i på det grønne græs i aftensolens stråler eller midt i koncerternes crowds og lysshowenes skær, mens de smiler, griner og fester i hinandens selskab, og vi kan ikke lade være med at misunde dem en lille smule, for man skulle da være et skarn, hvis man ikke drømte om at være en del af så cool et squad…

I galleriet nedenfor har vi samlet nogle af de grupper fra året Coachella, som udgør de vildeste squad goals, til dig. 

Psst… klik eller ‘swipe’ dig igennem billederne.