Mode

Christiane Schaumburg-Müller lancerer kollektion for Bianco

- 23/02/2015

Bianco har indgået et samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og lancerer dette forår en unik 'Bianco by Christiane Schaumburg-Müller' skokollektion. Se skoene her.

Christiane Schaumburg-Müller er en kvinde med sans for selv de mindste detaljer. Hun elsker mode og har en særlig forkærlighed for sko. Derfor har hun altid drømt om at designe sin egen skokollektion, og til marts går denne drøm i opfyldelse, når hun i samarbejde med Bianco lancerer en eksklusiv skokollektion.

Læs også: Se Daria Werbowy’s selvportrætter for Equipment

”For mig er skoene den vigtigste del af et outfit. De kan både pifte et outfit op eller nedtone selv samme. Jeg går meget op i at udstråle min personlige stil, og derfor er jeg utrolig glad og taknemmelig for at have fået muligheden for at designe mine drømmesko,”” siger Christiane. Schaumburg-Müller.

Kollektionen består af 6 forskellige modeller: et par ankelstøvler, sandaler, espadrilles og loafers samt to par stiletter. Dermed er der noget til alle sommerens forskellige lejligheder, lige fra afslappede sommerdage til festivaler og sommerens hotteste cocktail parties.

Læs også: Kom til lagersalg hos Maria Black

Samtlige modeller i kollektionen er produceret i lækre skindkvaliteter, hvoraf 3 par er i ruskind og de resterende i almindelig skind. Alle skoene er sorte med fine gulddetaljer. Det er en sexet kollektion, hvor der samtidig er fokuseret på komfort.

Kollektionen vil være tilgængelig i Biancos butikker og på Biancos webshop fra den 19. marts til priser fra 799,- til 1299,- DKK.

Du kan se hele kollektion, som vi har samlet i galleriet. 

Psst.. brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem.