Mode

Cheap’n’Chic: Bliv forårs-chik på budget

- 25/04/2017

På trods af et forår, der har budt på både sol, regn, sne og hagl, kan man godt begynde at finde forårsklæderne frem. Derfor guider ELLEs moderedaktion dig i denne uge til, hvordan du bliver forårs-chik på budget.

Selv om solen ikke viste sig særlig meget frem over påsken, holder vi stadig forårsstemningen højt her på redaktionen, mens vi krydser vores fingre for, at det lune forår snart kommer til Danmark.

Derfor er vi naturligvis også begyndt at finde forårstøjet frem. Og dette forår er lyserød et kæmpe hit! Den lyserøde farve fås i mange forskellige toner og giver et feminint touch til dit outfit. Derudover kan den let kombineres med andre lyse pastelfarver, hvilket gør den helt perfekt til foråret.

Forsøg eksempelvis at hoppe i et par lyserøde løse bukser tilsat en lys overdel og et par elegante, lækre lyserøde stiletter. Hvis du vil gøre dit look endnu mere interessant, kan du snildt pifte outfittet op med forskellige smykker og en taske i en kraftigere nuance.

Outfittet er perfekt til både de lune dage og til de dage, hvor vejret er lidt trist, og du har brug for et look, der emmer af forårsstemning.

I galleriet har vi samlet vores bud på styles, der kan gøre dig forårs-chik med et strejf af lyserøde på ingen tid!

God shopping!

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

ELLEs nyhedsbrev