Annonce

Charli XCX præsenterer Stories på Zalando

- 23/10/2023

Zalandos nye inspirationshub er et forum for fordybelse og inspiration til dig, der vil vide mere om mode – og anser shopping for værende mere end bare et klik i kurven.

Mode er en kunstart, og som alle former for kunst handler det om inspiration for den, der skaber værket, og for den, der bærer værket – men også for den, der fortæller om værket. At købe en kjole er mere end bare at have den på. Den giver mulighed for at udtrykke personlighed, stil og værdier, og dit outfit kan hjælpe med at få dig til at føle dig som en del af et fællesskab. 

I disse tider, hvor information og trends er omskiftelige som aldrig før, bliver det vigtigt at involvere køberne i skabelsesprocessen og danne en forbindelse. Netop det er, hvad Zalando har besluttet at gøre med lanceringen af den helt nye inspirationssektion på sin hjemmeside, der forvandler shopping til en fordybelsens kunst.

Stories på Zalando, som blev præsenteret sammen med Charli XCX ved et eksklusivt event i Berlin i september, skal være et samlingspunkt for inspirerende indhold, der tiltrækker og involverer brugere fra alle generationer, når de køber online. Det præsenterer en ny måde at formidle mode gennem storytelling, så dit nye indkøb bliver til mere end bare et klik i kurven. Platformen bliver også hjemsted for interviews med kendte mennesker, der med sit talent har formået at etablere sig og repræsentere egne inspirationskilder, som de deler ud af til Zalandos brugere.

Ambitionen er, at dit nye køb også bliver opdagelsen af en ny stilart, trend eller et brand, som du kender til, fordi du har ladet dig inspirere gennem en historie, du har læst på Zalando Stories. 

Foto: PR
Foto: PR

Stilen ifølge Charli XCX

I forbindelse med lanceringen af Stories på Zalando mødte ELLE Charli XCX til et interview for at diskutere stil. Den britiske singer-songwriter og Grammy-kandidat er nemlig omdrejningspunktet i de første coverstories på Zalando. Her udforskes hendes udvikling i løbet af karrieren gennem både stilvalg og inspirationskilder. 

Hun påpeger, hvor vigtigt det er for en kunstner at have sin egen stil og identitet, der gør, at man er genkendelig:

“Jeg tror, at tøj er den mest umiddelbare ting, folk kan prøve at analysere dig ud fra. Du har et outfit på, og så tænker folk: ‘Åh, hun må være den slags person’. Jeg kan godt lide at udtrykke, hvordan jeg har det gennem mit tøj – men det er heller ikke vigtigt. Jeg er den, jeg er, uanset om jeg bærer en gulvlang kjole på en rød løber eller en lillebitte nederdel,” siger Charli XCX om, hvor vigtig mode er for hendes selvudfoldelse. 

I øjeblikket er hun sin egen inspirationskilde, når hun vælger sit outfit efter humør og foretrækker minimalistisk tøj i sort. Hun kan godt lide at købe tidløse items, der kan blive i hendes garderobe for evigt, og som har haft et godt liv.

Find ud af mere om Charli XCX på Zalando.

Foto: PR

En ny måde at opleve online shopping på

Historierne om mode og livet for mennesker i spotlightet bruger Zalando til at fremme en ny tilgang til shopping, som er tættere på de nye generationer, og som giver kunderne mulighed for at opdage nye kulturelle perspektiver og ideer. 

På Zalandos nye Stories-univers, der ligner et socialt feed med sin unge og iøjnefaldende grafik, præsenteres nyt indhold hver uge med korte videoer, der er samlet i fem forskellige serier med et galleri af de looks, som talenterne bærer, som i øvrigt kan shoppes. Det er på mange måder en rejse, der går ud over den traditionelle shoppingoplevelse, hvor du kan lade dig forføre af avantgardistiske personligheder og trendsættere fra forskellige dele af verden. 

Shoppingsitet, der er førende i Europa, åbner hermed sin virtuelle dør til stilrådgivning, trendsætteres ønskelister, nye brands og interviews med kendte. Det er et sted, hvor du kan blive inspireret og få inspiration til både dine indkøb og gaveidéer, og som giver skabere og kulturelle pionerer mulighed for at udtrykke meninger og erfaringer med et bredere fællesskab.

Foto: PR

Zalando Stories lanceringsevent: En fordybende oplevelse i Berlin

Ved lanceringseventen i Berlin den 13. september 2023 fik deltagerne et eksklusivt indblik i Stories på Zalando og oplevede de forskellige indholdsserier i levende live. Som i et kunstgalleri blev gæsterne guidet gennem en række installationer, herunder et overdimensioneret soveværelse og klædeskab inspireret af Charli XCX og en eksklusiv ‘style rules’-kortfilm. Oplevelsen blev bundet sammen af liveoptrædener af Sega Bodega’s DJs, Only Fire og Juliana Huxtabl i baggrunden. Gæsterne fik en forsmag på, hvad der ville have været online-oplevelsen, da de så performances fra den visionære hårstylist Taiga Sato og blomsterdesigneren Misha Todirascu fra Studio Linné; Begge dele som en forsmag på september måneds ‘Guest Edit’.

Se alle looks fra lanceringsfesten på Zalando.

Foto: PR

Zalando Stories

Stories på Zalando er den helt nye inspirationshub til dig, der holder af at at fordybe dig i modens forunderlige verden og finder inspiration i trendsætteres garderober, tanker og avantgarde visioner. Sitet er fyldt med artikler om brands at holde øje med, inspirationsportrætter af kunstnere og guides til at inkorporere sæsonens trends i din garderobe. 
Gå på opdagelse lige her hos Zalando.