Mode

Chanel præsenterer tre nye tasker med Stewart, Paradis og Dellal

- 05/03/2015

For nylig kunne vi afsløre, at Kristen Stewart, Vanessa Paradis og Alice Dellal er blevet de nye ansigter for Chanel håndtasker. Nu løfter Karl Lagerfeld endelig sløret for tre af de nye tasker. Se dem her!

I januar blev Kristen Stewart, Vanessa Paradis og Alice Dellal udpeget som de tre nye ansigter for Chanels SS15 håndtaskekampagne, særligt udvalgt af Karl Lagerfeld. 

Læs også: Stewart, Paradis og Dellal er de nye ansigter for Chanel

Nu er sløret så endelig blevet løftet for tre af de nye taskedesigns i kampagnen ‘3 Girls 3 Bags’. To af de nye designs er nye versioner af allerede eksisterende tasker. Den ene er 11.12 tasken, der er en opdateret version af klassikeren 2.55, og den anden klassiker der har fået en makeover er den såkaldte Boy taske. 

Sidst men ikke mindst er Karl Lagerfeld også kommet med et tredje og helt nyt design. Det nye koncept, der går under navnet Girl tasken, er inspireret af mange klasisske kendetegn fra det store modehus. 

De tre ambassadører poserer alle på skønne sort/hvid billeder med hver deres taske, selvfølgelig fotograferet af Karl Lagerfeld selv. 

Læs også: Dagens drømmekøb… Chanel espadrilles

Chanels AW15 show under modeugen i Paris finder sted den 10. marts. Mon de tre nye tasker får en særlig plads på catwalken? 

Få et smugkig på de nye tasker og se de flotte billeder af Kristen Stewart, Vanessa Paradis og Alice Dellal i galleriet. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igenem.