Mode

Celebrity Trendsales online-auktion starter i dag!

- 03/10/2011

Læs her hvilke celebs, der har doneret deres cool items til velgørenheds-auktionen ...

Prince-bassisten Ida Nielsen og den New York baserede designer Camilla Stærk er blandt de sidst tilkomne navne på den stjernespækkede deltagerliste til årets online velgørenhedsevent, Celebrity Trendsales. Ikke mindre end 34 markante modebevidste danskere har været i gemmerne og fundet særlige ejendele, som i løbet af oktober måned bortauktioneres på Trendsales. Pengene går ubeskåret til tre velgørende organisationer.

I år er der især kjoler, sko og jakker under hammeren. Det er blandt andet muligt at byde på Line Rafns customized Gestutz læderjakke, som hun bar til X-Factor i foråret, et par af Helena Christensens Hugo Boss sko fra HUGO showet i Berlin 2011 og en af Camilla Stærks karakteristiske
sorte kjoler.

Mange af donationerne bærer på en personlig historie. Majse Njor har selv afkortet sin Furstenberg-kjole, så den passer til “de korteste ben i landet”, og Christian Stadil bar sin afghanske landsholdtrøje i sympati med det afghanske kvindelandshold, da de blev nægtet udrejse under Taliban-styret i oktober 2010.

De rekordmange deltagere vidner om et stort engagement. Trendsales’ adm. direktør Martin Falslev Andersen glæder sig over opbakningen: – Der er i øjeblikket stort fokus på velgørenhed og nødhjælp, og det har formentlig betydning for den rekordstore opbakning i år. De 34 deltagere har været meget generøse, så vi håber at rigtig mange vil gå ind og byde på de eksklusive effekter – og med god samvittighed, fordi de samtidig støtter en god sag. Vi har store forventninger til årets resultat.

Hver effekt er på auktion i en uge, og pengene fra hver uge er øremærket en udvalgt velgørende organisation. Som noget nyt i år introduceres “Designer’s Week”, hvor det vil være muligt at byde på særlige showpieces og effekter fra en række af Danmarks bedste designere.

Celebrity Trendsales er en årligt tilbagevendende event på Trendsales. Velgørenhedsauktionen har de sidste tre år samlet mere end 150.000 kr. ind, som blandt andet er gået til Læger Uden Grænser, Dansk Røde Kors og Børnefonden.

I år går pengene til tre udvalgte organisationer: CARE, Breast Friends og Danner.

Den første auktion åbner mandag d. 3. oktober, og effekterne annonceres løbende. Startprisen er 0 kr., og alle kan være med – det kræver blot, at man opretter en gratis profil på Trendsales.
Læs mere, se varerne og deltag i auktionen her.