Celebrity style

Smarte, små fletninger

- 01/03/2021

Lige for tiden fylder en ny og stor trend vores instagramfeed, nemlig de smarte, små fletninger i håret. Har du et ønske om at booste dit look på en ny og anderledes måde? Så skal du helt sikkert prøve at style dit hår med en eller flere fletninger. De smarte, små fletninger vil fuldende et ellers basic look, eller gøre et cool look endnu vildere. Læs med her og lad dig inspirere.

Fletningerne findes i tusindvis af afskygninger, og kan laves helt som man vil. Lige nu består trenden af at lave flere små fletninger i håret, men en stor fletning går heller aldrig af mode.

Når man skal afslutte fletningen, kan det gøres på flere måder. Man kan bruge en markant, farvet elastik, der giver dit look et farverigt touch. Men man kan også style sine fletninger med en mere nedtonet elastik, som har den samme farve, som dit hår. På den måde er det kun selve fletningen, der bliver fremhævet.

Læs også: Spottet på Insta Kreative keramik-kopper

Der et hav af forskellige influencers, som går med de seje fletninger fortiden, og de viser præcis, hvordan man kan style dem.

Nedenfor ses tre seje insta-influencere, Sara Alwani, Ella Karberg og den verdenskendte model Hailey Bieber, som alle er spottet med flere tynde fletninger i håret.

Kan du heller ikke få nok af hårstyles, hårprodukter og hårtips, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet de bedste produkter for at få smukt og velplejet hår.

Læs ogsåHårtip Viral video beviser, hvorfor du skal bruge varmebeskyttende produkter i dit hår