Celebrity style

Millie Bobby Brown spottet i prisvenligt sæt fra populært dansk brand

- 09/05/2023

Brandet er mest kendt for deres kjoler, men det her sæt skriger på en søndag på sofaen.

Denne artikel indeholder sponsorerede links. 

Var det ikke fordi, at hun havde kæresten Jake Bongiovi i hånden, havde vi ikke spottet, at det var Millie Bobby Brown, der gemte sig under en papkasse med et morsomt påtegnet ansigt. Og så alligevel, for det er svært at undgå ’Stanger Things’-stjernen, på trods af hendes ironiske forsøg på at være inkognito uden for Milanos lufthavn.

Faktisk mener de fleste, at papkassen, der dækkede Browns ansigt komplet, blot var for sjov og en gimmick til fordel for hendes fans, der var mødt op for at vinke til hende uden for lufthavnen, og hun formåede da også at underholde – mere end hun forsvandt i mængden.

Men lidt godt gjorde den dog – altså ud over at lave sjov i gaden. At fjerne fokus fra hendes smilende ansigt, gjorde nemlig, at hendes afslappede outfit stjal opmærksomheden. Og det er værd at dvæle ved.

Millie Bobby Brown var nemlig iført et syrenfarvet sweat-sæt fra intet mindre end danske Rotate Birger Christensen, der for et par sæsoner siden udvidede deres kjole-og festunivers med en ’søndagskollektion’ bestående af atleisure-wear som tights, t-shirts, sweatsuits og shorts – perfekt til en casual søndag på sofaen.

Og det er mere end lige til at gøre Brown kunsten efter med det afslappede look, som vi linker til her:

1
Foto: PR

Sweatshirt, Rotate Birger Christensen, 1.200 kr.

2
Foto: PR

Sweatpants, Rotate Birger Christensen, 1.000 kr.

Læs ogå

Kim Kardashian spottet med en helt særlig taske til basketballkamp – endda fra et dansk brand