Celebrity style

Margot Robbies seneste look er som taget ud af ’The Matrix’ – og vi er vilde med det

- 22/12/2022

Selvom billeder af Robbie som blond dukkeikon florerer over alt, er der intet ’Barbie’ over skuespillerens nye stil og seneste look.

Margot Robbie har travlt for tiden. Ikke nok med at den længeventede Barbie-film snart rammer biograferne, så er hun i disse dage på promo-tur med sin nye film ’Babylon’, hvor hun spiller overfor Brad Pitt, Toby Maguire og Olivia Wilde.

Den opmærksomme beskuer vil bemærke, at Robbies stil har taget en klædelig drejning på det sidste, hvor de blondetunge Chanel-looks er blevet skiftet ud med enklere og mere moderne look fra Bottega Veneta og Alaïa.  

Og hendes seneste look er bestemt ingen undtagelse. Skuespilleren skulle nemlig medvirke i det amerikanske talkshow ’Jimmy Kimmel Live’, hvor hun bar en blondebesat satinkjole, glimtende, tårnhøje Aquazzura-sandaler – og det bedste af det hele: en ualmindelige klædelig blank læderfrakke og smalle rektangulære sorte solbriller, som gav den perfekte, futuristiske Matrix-møder-mode-illusion.

Foto: Pete/Backgrid/Ritzau Scanpix

Læderfrakken er dog langt fra et unikum på modescenen lige nu, hvor brands som Alexander McQueen og Khaite blandt andre har skabt gode bud på den ultimative frakke-investering, som også er set på både Katie Holmes og Rihanna.   

Læs ogå

Margot Robbie cementerer sin nye Bottega-æra med bukser, der er en optisk illusion