Celebrity style

MANDAGSMUSE: Emannuelle Alt

- 19/05/2014

Hun er chefredaktør for fransk Vogue og får mode til at virke som kunst. Hendes stil er typisk fransk med en blanding af enkle, rå og feminine outfits. Læs mere om ugens muse..

Derfor skal du kende hende: Den labre Emmanuelle Alt har været i modebranchen siden hun var 17 år gammel, hun har kæmpet sig op fra en assistentstilling og er i dag chefredaktør for fransk Vogue. Hun er typen som rocker en basic t-shirt og stramme jeans med en cool jakke og høje ankel støvler. Ikke noget mange kan bære så lækkert som hun kan! Emmanuelle er et travlt, inspirerende modeikon som også formår at have en mand (Franck Durand) og to børn. Meget godt gået! Karl Lagerfeld har sagt følgende om hende: “She’s a handsome French woman.” Og så er hun på enhver street style fotografs favoritliste.

Højdepunkter:

1984: Skønhedsassistent på fransk ELLE.

1986: Hun bliver ansat på 20 Ans Magazine.

1993: Alt bliver chefredaktør på 20 Ans Magazine.

1998: Emmanuelle bliver ansat som mode- og chefredaktør for Mixte Magazine.

2000: Emmanuelle bliver moderedaktør på fransk Vogue.

2011: Emmanuelle overtager Carine Roitfelds plads og bliver herved den nye chefredaktør for fransk Vogue. Alt har altid stået en smule i skyggen af Carine, men efter overtagelsen tager hun alle med storm, med sin fine franske stil og sine evner inden for styling. Hun beslutter ikke at ændre radikale ting ved magasinet, men vil gerne indføre flere skønhedstips, samt livstilssider.

Bonusinfo:
Emmanuelle har aldrig sat sine ben i et fitness center og er ret ligeglad med makeup og hårprodukter.

Når Emmanuelle har venner på besøg i Paris, sørger hun altid for at vise dem stripklubben Le Crazy Horse de Paris. Dette er en kendt stripklub som er kendt for at vise en chik form for piger der danser rundt nøgne.

Hun elsker at køre bil (især hurtige biler). Hendes drømme bil er en Porsche eller en Jaguar. Men pga. hendes to små børn er det ikke det mest praktiske.

Emmanuelle kunne stort set aldrig finde på at iføre sig en nederdel, og det kunne hendes datter heller ikke. Hvis Alt prøver at få hende i en, siger hun straks “Why? You don’t wear skirts …”

Emmanuelle elsker at synge karaoke med Kate Moss.

Følg Emmanuelle Alt på instagram @emmanuellealt hvor du følger med i inspirerende citater, søde billeder af hendes hund, samt billeder der tydeligvis er hendes egen inspiration. She scored her first big break with an assisting job at French Elle in the early 90’s.She scored her first big break with an assisting job at French Elle in the early 90’s.She scored her first big break with an assisting job at French Elle in the early 90’s. She scored her first big break with an assisting job at French Elle in the early 90’s. She scored her first big break with an assisting job at French Elle in the early 90’s.