Celebrity style

Mandagsmuse: Christiane Schaumburg-Müller O’Connor

- 19/01/2015

Skuespillerinde, TV-vært, blogger, forfatter, danser, stilikon og kampagnemodel. Kært barn har mange navne og det samme har Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, der er ugens muse på ELLE.dk - Læs mere om den talentfulde kvinde her:

Hun er  featured i denne måneds ELLE, hvor hun fortæller om sit forhold til Frankrig. Læs om ugens muse, som de sidste syv år har haft så meget fart på, at man næsten bliver forpustet af at læse om det …

Hvem: Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, født den 26. januar, 1982 i København.

Derfor skal du kende hende:
Vi så hende for første gang optræde på vores tv i 2007, og siden da er hendes sendetid vokset eksplosivt! Vi fulgte med hver fredag da hun præsenterede Vild med dans, og Danmarks beautyjunkies stod i kø da hendes skønhedsbog blev lanceret. I dag følger vi med på ChriChri.dk og lærer om alt fra mode og beauty til hvilken mad vi skal spise, og hvordan vi skal tilberede det. Man må sige Christiane har forstået at bane vej til danskernes hjerter. Om hendes mange karriereveje siger Christiane selv: “De seneste år synes jeg, at mange har forsøgt at komme mig i en bås med spørgsmålet ’hvad er du?’ Jeg synes, man skal gøre det, man er god til, og jeg er god til at henvende mig til den almene forbruger, f.eks. med min nye beautybog og med min nattøjsserie for Kvickly. Dét, jeg har fundet ud af, er, at jeg bare er Christiane Schaumburg-Müller O’Connor – jeg sætter mig nogle ting for, jeg gør alt helhjertet, og dét, jeg er allerbedst til, er at underholde”.

Se også: Moderedaktørens januarfavoritter

Højdepunkter:

2004: Danser i musikvideoer for C21 og Infernal.

2006: Danser i Nik og Jays musikvideo for hittet Boing.

2007: Christiane optræder i tv-serien 2900 Happiness som Mercedes Von Bech.

2008: Værtinde på Boogie.

2009: Christiane bliver Neyes ansigt udadtil.

2010: Værtinde på Zulu Kvæg-ræs, medvirker i Live fra Bremen og bliver valgt som vært på Vild Med Dans. Hun optræder også i Stjernerne på slottet og UPS! Det er live.

2011: Dommer på Danmarks Næste Topmodel sæson 2 og medvært på Natholdet.

2012: Christiane og Liam bliver gift på Valdemar slot. Hun lancerer sin første homewear kollektion for Kvickly ‘Loved by Christiane’.

2013: Christianes skønhedsbog udkommer.

2014: Hun bliver dommer på Popstars og lancerer sin hjemmeside ChriChri.dk.

Bonus:
– Christiane har studeret kommunikation og fransk på CBS, og har altid drømt om at starte sit eget modemagasin. En drøm hun nu udlever igennem sin blog ChriChri.
– Udover at være hele Danmarks tv-darling, er hun gift med den danske rapper LOC, som hun bor sammen med i dag.
– Hun hader at gå i høje hæle og syntes det gør forfærdelig ondt. På optagelser skifter hun derfor altid til behagelige sko, så snart kameraerne er slukket.

Følg hende:
Blog: www.ChriChri.dk
Twitter: https://twitter.com/christianeSM
Instagram: http://instagram.com/christianesm
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Christiane-Schaumburg-Müller/276201915724998