Celebrity style

Kylie Jenner stjal opmærksomheden til couture-modeugen i Paris – to gange på én dag

- 25/01/2024

Den berømte beauty boss var selvfølgelig med på forreste række ved den eksklusive modeuge

Det er efterhånden ikke meget, der skal til, før alles blikke retter sig mod Kylie Jenner – om så det gælder et nyt produkt fra hendes populære skønhedsmærke Kylie Cosmetics, hendes seneste romance med Hollywood-stjernen Timothée Chalamet eller hendes nyeste looks.

Derfor har stjernen heller ikke været til at komme uden om til den eksklusive Haute Coutue-modeuge i Paris, hvor hun onsdag stjal showet hele to gange på bare én enkelt dag.

Men det var ikke bare på grund af sit garderobevalg, at den yngste Kardashian/Jenner fik modeverdenen til at rette blikket mod hende.

Første gang hun viste sig til modeugen, var nemlig ved Jean Paul Gaultiers show, hvor den franske designer havde overladt den kreative chefstol til den Irske designer Simone Rocha. Her var Jenner – selvfølgelig – blev placeret på forreste række ved siden af ingen ringere end skuespilleren Kelly Rutherford, a.k.a. Lily van der Woodsen fra hitserien ‘Gossip Girl’.

Foto: Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Ritzau Scanpix Kylie Jenner et Kelly Rutherford au front row row du défilé Jean Paul Gaultier Haute Couture Printemps/Été 2024 dans le cadre de la Fashion Week de Paris (PFW), rue Saint-Martin dans le 3ᵉ arrondissements de Paris, France, le 24 janvier 2024. © Tiziano Da Silva/Bestimage Kylie Jenner and Kelly Rutherford at the front row row of the Jean Paul Gaultier Haute Couture Spring/Summer 2024 show as part of Paris Fashion Week (PFW), rue Saint-Martin 3rd arrondissements of Paris, France, on January 24, 2024.

Kylie Jenner og Kelly Rutherford til Jean Paul Gaultier

Billedet af de to sammen gik nærmest med det samme internettet rundt, og det er ikke underligt med de to berømtheders status som ikke bare stilikoner, men i den grad også popkulturelle fænomener.

Senere sammen dag, var der endnu et show i kalenderen, da Valentino slog dørene op til sit show. Her har ankom Kylie Jenner i en enkel, sort kjole med tilhørende fjerboa og med sin datter, Stormi, i hånden iklædt matchende outfit med solbriller på.

Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix

Kylie Jenner med sin datter Stormi til Valentino-showet

Også stjerner som Florence Pugh, Glenn Close og Jennifer Lopez var med til det hypede show, men det var altså de to Jenners, der fik blitzlyset til at skinne ekstra meget.

Læs ogå

Rihanna, Jennifer Lopez og Glenn Close: Stjernerne valfarter til couture-modeuge i Paris

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.