Celebrity style

Kendall Jenners et-benede buksedragt er som taget ud af ’Mamma Mia’ – og hun har en fest i den

- 01/03/2023

Hvis der kommer en ’Mamma Mia 3’, burde Kendall Jenner få en rolle efter denne dansepræstation.

Det lader til, at den ikoniske (om end fiktive) græske trio, Donna and the Dynamos, har et fjerde medlem, som ingen kendte til.

I hvert fald synes Kendall Jenner i sin seneste Instagram-video at være det medlem af den flamboyante sanggruppe, som vi ikke vidste, vi savnede.

I videoen ser man modellen leve sit allerbedste liv – det som mange drømmer om at gøre, men som aldrig sker i den virkelige verden; nemlig at danse rundt alene i en kæmpe seng iført et outfit, der skriger ’extra!’ og et glas vin i hånden. Drømmen, jo.

Men outfittet er altså værd at dvæle ved. Det er nemlig ikke hvad-som-helst Jenner er hoppet i til sin solo-dans/date night.

Det er en ret speciel, asymmetrisk buksedragt fra Alaïa, med et kort bukseben og et langt, stramt ben, der fra knæ til ankel bruser ud i det vildeste trompetsvaj, vi længe har set. Og det er netop det etbenede trompetbukseben, der (ud over den frit-slupne dans) giver umiddelbare ’Mamma Mia’-associationer.

Hvis der var lyd på videoen, er vi sikre på, at soundtracket ville være Abbas ’Dancing Queen’, og nu er alt vi drømmer om, en ’Mamma Mia 3’ med Kendall på rollelisten og allerhelst i samme buksedragt fra Alaïa, som har på i videoen. 

Læs ogå

Gigi Hadid har fundet en ny måde at style det klassiske suit på – og det er ikke, som du tror