Celebrity style

Katie Holmes omfavner det våde vejr med sæsonens populære ’ugly shoes’

- 21/11/2022

Tænk at praktisk tøj kan være så pænt.

Katie Holmes er altid garant for et godt efterårslook; fra hendes eksorbitante denim-garderobe, der gang på gang får os til at sukke efter endnu et par til samlingen, til hendes behørige (og misundelsesværdige) bestand af items fra Khaite og de mange, uundværlige frakker i klassiske snit, der løfter ethvert efterårslook op til et chikt niveau.

Katie Homes kan med andre ord finde ud af at fylde sin garderobe op med tidløse, brugbare hverdagselementer, der fungerer fuldkomment uafhængigt af trends og modeluner.  

Og nu, hvor vejret er skiftet og det for alvor er blevet vinter med stort ’V’, viser Katie Holmes endnu engang, hvordan det helt rigtige hyggelook skal skrues sammen, så det er lige dele chikt og komfortabelt.

På en af de køligere dage i det lunefulde New Yorker-efterår gik ’Dawsons Creek’-stjernen all-in på blød komfort; fra det lækre cremefarvede striksæt fra Aerie over en skovmandsskjorte til sæsonens mest populære ’ugly-shoes’, nemlig Birkenstock’s mules, der også tæller fans som Kendall Jenner og Kaia Gerber.

Og ja, selvom det er en ’modesko’, så er det nok ikke trenden, der driver værket for Holmes, der i årevis nærmest egenhændigt har båret Birkenstock-trenden og været uofficielt ansigt for det fodformede mærkes ikoniske ’Arizona’-sandal. Derfor er det kun en naturlig forlængelse at se hende i den halv-lukkede model, nu hvor temperaturerne falder.  

Så uanset hvor (u)smart man måtte finde fodtøjet, så kan vi ikke fornægte, at de i kombination med den lækre, råhvide top-til-tå strik og rulamstasken udsender de helt rigtige ’cosy vibes’ op til vores årlige vinterhi.

Dermed sagt: Vi er klar til at gå hele vejen til nytår klædt blødt og behageligt a la Katie Holmes – og vi lader også op til et gensyn med skovmandsskjorten, som vi spår, bliver en uundgåelig ’casual’ trend næste år, efter at Kate Moss havde en lignende model på til Bottega Venetas SS23-show.

Foto: Imaxtree

Kate Moss på catwalken for Bottega Veneta SS23.

Læs ogå

Lindsay Lohan er tilbage – og hendes nye stil markerer hendes comeback