Celebrity style

Katie Holmes indtager New York Fashion Week i den flotteste frakke, vi længe har set

- 14/02/2023

Faktisk vil vi gerne have hele looket, pronto.

Katie Holmes er efterhånden mere kendt for sin eminente street style, end for sin skuespilkarriere – og det er på ingen måde en skidt ting. Tværtimod.

Katie Holmes var kvinden, der gjorde New Yorker-brandet, Khaite, kendt på et splitsekund, efter hun prajede en taxa i en super-sensuel cashmere cardigian-bh-kombo, og hun er måske også den kendis, der for alvor har lært os værdien af en garderobe fuld af gode basis items som jeans, sweatre og frakker, som hun i varierende kombinationer altid får til at se uhyggeligt chikt ud.

Og nu beviser hun nok engang, at hun er værd at skele til for outfits, der måske ikke gør væsen af sig selv, men alligevel skiller sig ud og får vores modehjerter til at smelte.

Til New York Fashion Week, der løb af stablen fra 9. – 15. februar 2023, ankom Holmes til Ulla Johnsons modeshow iført frakke, kjole og lange støvler, og den kombination var altså nok til at få os til at sukke lidt af velklædt misundelse.

Den sorte, der passende var fra Ulla Johnson, havde et langt skørt med asymmetriske læg, hvilket gav et smukt spil, når længderne fladt over de lange, sorte støvler med firkantet, tilspidset snude.

Foto: Christopher Peterson/Splash/Ritzau Scanpix

Men det var nu særligt frakken, der var noget helt særligt: Den var nemlig i den smukkeste olivengrønne nuance, hvilket absolut ikke er en klassisk frakkefarve, men ikke desto mindre en variation, vi bestemt vil overveje næste gang, vi er på vinterfrakkeindkøb.

For selvom frakken er ’farvet’, så larmer den rolige nuance på ingen måde. Tværtimod ser den underspillet, afdæmpet og chik ud – særligt sat sammen med de sorte lag under.

Så Katie, du har gjort det igen. Drop bare skuespilkarrieren og gå fuldtid som modeinfluent, for vi er i hvert fald *influenced* – igen.

 

Læs ogå

12 billeder af Katie Holmes, der er den ultimative inspiration til din efterårsgarderobe