Celebrity style

Kaia Gerber har fået et par nye favorit-sneakers – og de kan blive dine for 750 kr.

- 31/10/2022

Fordi der altid er plads til endnu et par sneakers i garderoben. Og særligt når de ikke koster en formue.

Et par gode go-to sneakers er fuldkommen uundværlige i den moderne garderobe. Og at have flere gode par i regulær turnus er næsten lige så vigtigt.

Derfor er vi altid optagede af, hvilke sneakers de velklædte kvinder, vi ser op til, tyr til, når de løber deres fashionable ærinder i smarte storbyer som New York og Los Angeles.

Og sidstnævnte by er velsignet med at have blandt andre topmodellen Kaia Gerber til at betræde gader og stræder, når hun render til alt fra pilates-timer til indkøb af en grøn juice eller bare går rundt og ser smart ud i gadebilledet. 

Hendes go-to look består typisk af løse jeans og en blazer eller et diskret, oversized suit, som også er det, hun senest er spottet i. Denne gang var hendes nedtonede signatur-palette – der typisk består af denim og farverne sort, hvid, grå, beige, brun og navy – dog brudt af et farvepop i form af hendes iøjnefaldende gule sneakers. Og vi er vilde med det diskrete indslag af farve – og endnu mere med selve skoene, der er en meget prisvenlig garderobeopgradering, der kun beløber sig på omkring 750 kroner.

Foto: Ritzau/Scanpix

De senneps-farvede sneakers er af mærket Onitsuka Tiger, og modellen hedder ‘Mexico 66’. De blev oprindeligt lanceret i 1966. og retro-referencerne er ikke til at tage fejl af; fra farven til de organiske læderstriber på skoens sider. Men de er samtidig den ultimative moderne accent til et look, der i øvrigt er så klassisk og tidløst, som det Kaia Gerber ofte er bannerfører for.

Nu er spørgsmålet så blot, hvor lang tid der går før Hollywoods øvrige sneakers-entusiaster som Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Elsa Hosk og Gigi Hadid også tager ‘Mexico 66’er-sneakeren til sig, ligesom de alle var kollektivt enige om, at Adidas’ legendariske Samba og Gazelle-modeller var det nye sort tidligere på året.

Foto: Ritzau/Scanpix

Det som Gerber’s gule kicks kan er også, at de fungerer som blikfang, når alt andet, hun klæder sig i, er så nedtonet. Og det er superlet at gøre hende kunsten efter dette efterår.

Tilsæt blot dine personlige garderobefarvoritter – hvad enten det er klassiske Levi’s 501’ere og en vamset strik eller et boxy, cool suit og en trenchcoat – og du har et ægte paparazzi-værdigt look, som er perfekt til sæsonen. 

1
Foto: PR
Læs ogå

Stjernerne viser igen og igen, at disse prisvenlige sneakers er sæsonens bedste køb