Celebrity style

Hertuginde Kate Middleton til ‘Top Gun: Maverick’-premieren i en drøm af en kjole

- 20/05/2022

Hertuginde af Cambridge Kate Middleton ankom til premieren på 'Top Gun: Maverick' i London i den smukkeste gulvlange kjole fra Roland Mouret i selskab med både Tom Cruise og Prins William.

Årets største filmfestival Cannes Film Festival 2022 er i fuld gang, og den røde løber løber stråler med den ene imponerende kjole efter den anden. 

Men det er ikke kun i Cannes, at den røde løber prydes af smukke kjoler.

Torsdag den 19. maj var der verdenspremiere på efterfølgeren til 80’er filmhittet ‘Top Gun’ fra 1986 med Tom Cruise i hovedrollen i London. Efterfølgeren kan ses i danske biografer fra den 26. maj og har fået navnet ‘Top Gun: Maverick’ og har stadig Tom Cruise i hovedrollen. 

Det var dog ikke Tom Cruise eller nogle af filmens øvrige medvirkende, der stjal rampelyset til premieren i London.

Hertuginde af Cambridge Kate Middleton ankom nemlig sammen med Prins William i en drøm af en gulvlang, sort kjole med bare skuldre fra modedesigneren Roland Mouret sammen med de smukkeste diamantøreringe fra Robinson Pelham.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Mega

Tom Cruise og resten af castet fra ‘Top Gun: Maverick’ fik dog også lov til at posere sammen med det engelske royale par på den røde løber til premieren i forbindelse med parrets ankomst. 

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke første gang, at Hertuginde Kate Middleton stjæler rampelyset på den røde løber til en filmpremiere.

Du husker måske premieren på Daniels Craigs sidste film i rollen som James Bond ‘No Time to Die’ i september 2021, hvor hertuginde Kate Middleton ankom på den røde løber i en custommade kjole med guldpailletter fra Jenny Packham og lignede intet mindre end en million. 

Foto: Ritzau Scanpix
Læs ogå

Stjæl stilen: Her kan du købe Kate Middletons prisvenlige blazer