Celebrity style

Gigi Hadid spottet på gåtur i NYC i ternet high-street frakke til under 900 kroner

- 12/01/2021

Model og stilikon, Gigi Hadid, blev i weekenden spottet under hendes stroll in the city i en lækker sammensætning af både high-street og high-end – og du kan faktisk også få fat i den seje high-street frakke for kun 899 kroner.

Kendisparret Gigi Hadid og Zayn Malik, blev d. 19. september forældre til en lille pige. Siden har Gigi holdt lav profil, og det er begrænset, hvad vi har set til hende. Den nybagte mor har dog, de få gange hun har vist sig, gjort det klart og tydeligt, at hun fortsat er et stilikon – nu blot med tilføjelsen af en barnevogn.

Sidst vi fik et glimt af den smukke model og nybagte mor var i søndags på Manhattan, New York City. Gigi rockede en lang, oversized, ternet uldfrakke fra det spanske high-street mærke Mango, til intet mindre end 899 kroner!

Læs også: Gigi Hadid på den forsiden af den første udgave af Vogue Arabia – ifør slør

Gigi har altid tjek på stilen og sammensætningerne, og hun havde selvfølgelig stylet frakken sammen med en sej ruskinds- og lammeskindsbøllehat fra Louis Vuitton og smukke knæhøje fløjlsstøvler fra Dear Frances. Alt sammen i afslappede brune nuancer. Hun toppede looket med sort mundbind og hvide ovale solbriller, og beviste os endnu engang, hvorfor den unge mor er et stilikon.

Foto: MEGA gigi-hadid-spottet-paa-gaatur-i-nyc-i-ternet-high-street-frakke-til-under-900-kroner-elle-dk.jpg2_.jpg

Læs også: Gigi deler nyt billede af sin datter og viser en god portion mor-ironi

Skal du også nå at have fingrene i Mangos uldfrakke? Så kan du købe den HER

Hvis du ligesom os heller ikke kan få nok af Gigis stil, så har vi i galleriet herunder samlet nogle af Gigis bedste looks. Enjoy!