Celebrity style

Forbereder Sarah Jessica Parker sig til sin rolle som Carrie Bradshaw?

- 23/02/2021

Vi er ikke de eneste, som glæder sig til den nye SATC-reboot. Skuespillerinde, Sarah Jessica Parker, er nemlig spottet iført et outfit, der meget vel kunne have været hendes alter ego, Carrie Bradshaws.

Om ikke alt for længe skal vi genforenes med vores Cosmopolitan-drikkende veninder fra ’Sex and the City’ i den nye reboot, ’And Just Like That’. Vi kommer dog til at mangle både skønne og frisindede Samantha Jones (Kim Cattral) og de to dejlige mænd, Mr. Big (Chris Noth) og Steve Brady (David Eigenberg).

Men Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon) skal vi heldigvis stadig følge i livets op- og nedture – og vi glæder os!

Og det er vi vist ikke de eneste, som gør. Sarah Jessica Parker var nemlig for nyligt spottet i New York City i et outfit, som meget vel kunne have været Carrie Bradshaws.  

Læs også: 8 skjulte tegn, kun den sande Sex and the City-fan har opdaget

Carries stil er eksperimenterende, cool og gerne opsigtsvækkende. Hun er ikke bange for at tage chancer, og har gang på gang inspireret mange af os andre til farverige kjoler, crop tops og krøllet hår – selvfølgelig altid akkompagneret af et par Manolo Blahnik-stiletter.

Sarah bød Carrie velkommen tilbage iført en blomstret kjole over en tie-dye bluse, opsigtsvækkende, lyserøde logo Gucci-sokker og smukke, knaldrøde stiletter fra sit eget mærke. Hun toppede looket med en smuk camel-farvet frakke og et cool tweed-mundbind.

Foto: MEGA sarah_jessica_parker_carrie

Hvis dette er, hvad vi kan forvente af Carrie i den nye reboot, så ved vi, at gensynet endnu en gang både bliver stilfuldt og eksperimenterende!

Hvis du, ligesom os, ikke kan få nok af hverken Sarah Jessica Parker eller hendes alter ego, Carrie Bradshaw, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 8 gange, hvor de to har klædt sig ens.

Læs også: Kendall Jenner spottet i dansk design til kun 650 kr.